Menü

Kiadó Tégla lakás Budapest XIII. kerület

Budapest XIII. kerület, Angyalföld, Angyalföldi út

380.000 Ft / hó

(961 €)

Kiadó Tégla lakás Budapest XIII. kerület
 aaaaaaKiadó Tégla lakás Budapest XIII. kerület aaaaaaKiadó Tégla lakás Budapest XIII. kerület aaaaaaKiadó Tégla lakás Budapest XIII. kerület

+2

 aaaaaaKiadó Tégla lakás Budapest XIII. kerület

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Kiadó
  • Tipus: Tégla lakás
  • Ár: 380.000 Ft/ hó
  • Alapterület: 73 m2
  • Emelet: 2. emelet
  • Szobák: 2 szoba, 1 félszoba
  • Épület szintjei: 3 szintes, lift van
  • Erkély: van, 3 m2
  • Bútorozott: Részben bútorozott
  • Kilátás: Utcai és udvari
  • Állapot: Jó állapotú
  • Fűtés: Házközponti fűtés egyedi méréssel
  • Komfort: Összkomfort
  • Parkolás: Utcán, közterületen

Leírás

Azonosító: B-XIII-33-023

Budapesten az Angyalföldi úton, a 13. kerület egyik legdinamikusabban fejlődő részén vár rád egy 73 m²-es, 2 és fél szobás,  összkomfortos, egy éve teljesen felújított társas házi lakás. Ez a 2. emeleti, lodzsás lakás a legigényesebb anyagok felhasználásával került felújításra, így garantáltan otthonos és modern környezet vár. Az 1940-es években épült, építészeti kuriózumnak számító háztömb magasan kiemelkedik a környező újabb épületek között. A lakás 3,5 méteres belmagassága és nagyszerű beosztása révén délelőtt és délután is bőven kap napfényt.
Az újonnan beszerelt berendezések és felújítások magukba foglalják a teljesen felújított elektromos rendszert, egyedi gyártású Equipe cementlapokat a konyhában, spájzban, WC-ben, fürdőszobában és lodzsán, natúr, olajozott tölgy faparkettát, kétrétegű üveggel ellátott faablakokat távirányítós redőnyökkel és szúnyoghálóval, Ikea Voxtorp konyhát beépített modern eszközökkel (indukciós főzőlap, pirolitikus sütő, szagelszívó, fagyasztó-hűtő, mikró), Grohe szanitereket a fürdőszobában és WC-ben, valamint modern világítótesteket és lámpákat.
A lakás elhelyezkedése is tökéletes: közel a metróhoz, villamoshoz, színházhoz, üzletekhez és az Árpád hídhoz. A Göncz Árpád városközpont környéke az elmúlt években hatalmas fejlődésen ment keresztül, így Budapest egyik legértékesebb területévé vált. A lakás csendes utcában található, parkra néző kilátással, így a városi zajoktól elzárva élvezheted a nyugalmat. A ház közelében mindig akad parkolóhely, és két óvoda is található a közelben. A bejáratnál zárható, erős vasrács biztosítja a lakás védelmét, és a bejárati kapu kóddal, kulccsal és bilétával is működik.
A bérleti díj tartalmazza a teljes rezsit (víz, elektromosság, internet) vezetékes telefon-díj nélkül, de lehetőség van havi rezsi-elszámolásra is, amely esetben 70 ezer forinttal csökken a bérleti díj. Ez a lakás tökéletes választás mindazok számára, akik egy igényes, modern, mégis otthonos lakást keresnek Budapest egyik legdinamikusabban fejlődő részén. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, költözz be és éld át a városi élet legjavát! Érdeklődés esetén kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Bérlőink részére a közvetítés díjtalan!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-8397

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/304

Üzenet a értékesítőnek


Mi is ez a tároló?
Az ingatlan tároló egy ideiglenes hely, ahová összeválogathatja portálunkon az Önnek tetsző ingatlanokat, majd végül egy helyen, egyszerre tudja az elmentett ingatlanokat ismét megtekinteni, összehasonlítani és végül dönteni.


Tegye fel kérdését jogászunknak, ide kattintva.

Vagy nézze meg mások mit kérdeztek:
MEGNÉZEM

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



Ingatlan hírek és információk ELSŐ KÉZBŐL

Iratkozzon fel hírlevelünkre még ma, és mi havonta egyszer elküldjük Önnek a legfontosabb piaci változásokat, ingatlan trendeket és vásárlási tanácsokat, tippeket!

INGATLAN FIGYELŐ   INGATLAN JOGI SEGÍTSÉG