Menü

Kiadó Tégla lakás Budapest XIII. kerület

Budapest XIII. kerület, Angyalföld, Béke út utca

190.000 Ft / hó

(483 €)

Kiadó Tégla lakás Budapest XIII. kerület
 aaaaaaKiadó Tégla lakás Budapest XIII. kerület aaaaaaKiadó Tégla lakás Budapest XIII. kerület aaaaaaKiadó Tégla lakás Budapest XIII. kerület

+3

 aaaaaaKiadó Tégla lakás Budapest XIII. kerület aaaaaaKiadó Tégla lakás Budapest XIII. kerület

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Kiadó
  • Tipus: Tégla lakás
  • Ár: 190.000 Ft/ hó
  • Alapterület: 48 m2
  • Emelet: 4. emelet
  • Szobák: 2 szoba
  • Épület szintjei: 4 szintes
  • Erkély: van, 2 m2
  • Bútorozott: Bútorozatlan
  • Kilátás: Utcai
  • Állapot: Jó állapotú
  • Fűtés: Konvektor
  • Komfort: Összkomfort
  • Parkolás: Utcán, közterületen

Leírás

Azonosító: B-XIII-33-052

Kiadó Budapesten, a XIII. kerületben, a Béke utcában egy kiváló elhelyezkedésű, 47 m²-es, 1.5 szobás lakás, amely egy pár vagy két fő számára ideális választás! Az ingatlan a ház 4. emeletén található, utcára néző ablakokkal és egy kellemes erkéllyel, ahol élvezheti a napsütést és a friss levegőt. A városi élet kényelme és a természet közelsége tökéletes harmóniában találkozik ebben az otthonban. A lakás frissen festett, modern kialakítású, és légkondicionált, így minden évszakban kellemes hőmérsékletet biztosít.
A lakás ideális választás tanuláshoz és home office-hoz, a nyugodt környezet és a jól megtervezett tér lehetővé teszi, hogy hatékonyan dolgozhasson vagy pihenhessen. A világos nappali és a praktikus elrendezésű hálószoba biztosítja a kényelmet és a tágasság érzetét. Az ingatlanhoz tartozik egy nagy, zárt kert, amely a nyugodt pihenés és kikapcsolódás helyszíne lehet – itt akár kerti sétákat is tehet, vagy élvezheti a csendes természet közelségét, mintha egy kertes házban élne.
Az infrastruktúra kiváló, hiszen a környéken minden megtalálható, amire szüksége lehet a mindennapi élethez. A 104-es, 32-es, 20-as és 30-as buszok, valamint a 14-es és az 1-es villamosok megállói mindössze néhány perc sétára találhatók, így a városközpont mindössze 15 perc alatt elérhető. A közelben számos élelmiszerbolt, gyógyszertár, orvosi rendelő, bank, étterem és konditerem biztosítja a mindennapi kényelmet és a gyors bevásárlást.
A lakás fűtése konvektoros, és külön mérőórákkal van felszerelve, így a rezsiköltségek pontosan nyomon követhetők és kézben tarthatók. A modern felszereltségű otthonban laminált parketta és műanyag nyílászárók találhatók, amely fokozza a lakás energiahatékonyságát. A biztonsági ajtó garantálja az extra védelmet, míg a konyha minden szükséges eszközzel ellátott: gáztűzhely, hűtő, mélyhűtő, és elegendő tárolóhely áll rendelkezésre.
A lakás további kényelmi felszerelései közé tartozik a légkondicionáló és a mosógép, valamint egy nagy, tükrös beépített szekrény, amely bőséges helyet biztosít a ruhák és egyéb személyes tárgyak tárolására. Mindezek mellett a lakás praktikus elrendezésű, hogy könnyen berendezhető és személyre szabható legyen.

Ha egy kényelmes, jól megközelíthető, modern és nyugodt otthont keres Budapest szívében, akkor ez a Béke utcai lakás a tökéletes választás!

Bérlőink részére a közvetítés díjtalan !!!!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-8397

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/304

Üzenet a értékesítőnek


Mi is ez a tároló?
Az ingatlan tároló egy ideiglenes hely, ahová összeválogathatja portálunkon az Önnek tetsző ingatlanokat, majd végül egy helyen, egyszerre tudja az elmentett ingatlanokat ismét megtekinteni, összehasonlítani és végül dönteni.


Tegye fel kérdését jogászunknak, ide kattintva.

Vagy nézze meg mások mit kérdeztek:
MEGNÉZEM

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



Ingatlan hírek és információk ELSŐ KÉZBŐL

Iratkozzon fel hírlevelünkre még ma, és mi havonta egyszer elküldjük Önnek a legfontosabb piaci változásokat, ingatlan trendeket és vásárlási tanácsokat, tippeket!

INGATLAN FIGYELŐ   INGATLAN JOGI SEGÍTSÉG