Menü

Eladó Tégla lakás Budapest XIII. kerület

Budapest XIII. kerület, Angyalföld, Forgách utca

33.500.000 Ft

(85.021 €)

Eladó Tégla lakás Budapest XIII. kerület
 aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XIII. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XIII. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XIII. kerület

+3

 aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XIII. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XIII. kerület

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Tégla lakás
  • Ár: 33.500.000 Ft
  • Alapterület: 32 m2
  • Emelet: Földszint
  • Szobák: 1 szoba
  • Épület szintjei: 4 szintes
  • Kilátás: Udvari
  • Állapot: Felújítandó
  • Fűtés: Gáz
  • Komfort: Összkomfort
  • Parkolás: Utcán, közterületen

Leírás

Azonosító: E-XIII-33-028

Eladó Budapesten, a 13. kerületben, a Forgács utcában egy 35 négyzetméteres, 1 szobás, tehermentes, földszinti öröklakás, a Rozsnyai utcához közel. A lakás kelet-nyugati tájolású, így egész nap kellemes természetes fényt biztosít. Az ingatlan kiválóan megközelíthető: az M3 metró, a 14-es villamos, valamint a 32, 105, 120, 210-es autóbuszok és az éjszakai 914(A) és 950(A) járatok mind a közelben találhatók. A környék jól ellátott, a közelben élelmiszerbolt és sportolási lehetőségek is rendelkezésre állnak.
A lakás összkomfortos, különálló WC-vel és zuhanyzós fürdőszobával, amely bidével felszerelt. A fűtést kéményes gázkonvektor biztosítja, a meleg vizet pedig hőtárolós villanybojlerek szolgáltatják. Az étkezős konyhában kamrafülke található, amelyben a mosógép részére víz- és csatornacsatlakozások is kialakításra kerültek. A közlekedőben beépített szekrények találhatók, az ablakokon pedig redőnyök biztosítják a privát szférát. A lakáshoz egy 3 négyzetméteres pincei tároló is tartozik, amely további praktikus tárolási lehetőséget nyújt.
A közös költség mindössze 17 388 Ft havonta, amely tartalmazza a felújítási alapba történő hozzájárulást is. Az ingatlan külön mérőórákkal felszerelt, éjszakai áramvételezési lehetőséggel is. Bár a lakás felújítandó állapotban van, hatalmas potenciállal rendelkezik, és remek lehetőséget kínál egyéni igények szerinti átalakításra.
Ez az ingatlan ideális választás lehet azok számára, akik egy jól megközelíthető, kertre néző lakást keresnek, amely saját elképzeléseik alapján felújítható és otthonossá tehető. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, kérje további információinkat, és tekintse meg személyesen is!

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-8397

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/304

Alaprajz

Eladó Tégla lakás Budapest XIII. kerület ingatlan alaprajz

Üzenet a értékesítőnek


Mi is ez a tároló?
Az ingatlan tároló egy ideiglenes hely, ahová összeválogathatja portálunkon az Önnek tetsző ingatlanokat, majd végül egy helyen, egyszerre tudja az elmentett ingatlanokat ismét megtekinteni, összehasonlítani és végül dönteni.


Tegye fel kérdését jogászunknak, ide kattintva.

Vagy nézze meg mások mit kérdeztek:
MEGNÉZEM

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



Ingatlan hírek és információk ELSŐ KÉZBŐL

Iratkozzon fel hírlevelünkre még ma, és mi havonta egyszer elküldjük Önnek a legfontosabb piaci változásokat, ingatlan trendeket és vásárlási tanácsokat, tippeket!

INGATLAN FIGYELŐ   INGATLAN JOGI SEGÍTSÉG