Menü

Kiadó Üzlethelyiség Budapest XIII. kerület

Budapest XIII. kerület, Angyalföld, Forgách utca

565.000 Ft / hó

(1.437 €)

Kiadó Üzlethelyiség Budapest XIII. kerület
 aaaaaaKiadó Üzlethelyiség Budapest XIII. kerület aaaaaaKiadó Üzlethelyiség Budapest XIII. kerület aaaaaaKiadó Üzlethelyiség Budapest XIII. kerület

+3

 aaaaaaKiadó Üzlethelyiség Budapest XIII. kerület aaaaaaKiadó Üzlethelyiség Budapest XIII. kerület

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Kiadó
  • Tipus: Üzlethelyiség
  • Ár: 565.000 Ft/ hó
  • Alapterület: 78 m2
  • Emelet: Földszint
  • Szobák: 2 szoba
  • Épület szintjei: 2 szintes, lift van
  • Bútorozott: Bútorozatlan
  • Kilátás: Utcai
  • Állapot: Felújított
  • Fűtés: Villany fűtés
  • Komfort: Összkomfort
  • Parkolás: Garázs külön kapható

Leírás

Azonosító: B-XIII-33-027

Budapest 13. kerületében, a Forgách utcában, mindössze két keresztutcára a metrómegállótól, kiadó egy kivételes adottságokkal rendelkező helyiség . Ez az utcafronti és saját bejárattal rendelkező helyiség igény szerint akár 150 m²-ig is bővíthető, és saját teakonyhával, valamint toalettel rendelkezik. A sokoldalúan használható tér ideális választás üzlethelyiségnek, rendezvényteremnek, bemutatóteremnek vagy irodahelyiségnek, illetve ezek kombinációjának is.
A helyiség modern strukturált hálózati kiépítéssel, valamint hőszivattyús hűtés-fűtés rendszerrel van felszerelve, így egész évben komfortos környezetet biztosít. Nyári időszakban az irodaház telepített napelem parkja hozzájárul az alacsonyabb rezsiköltségekhez, így a fenntarthatóság jegyében is kiváló választás. Az autóval érkezők számára parkolási lehetőség is bérelhető az irodaház udvarán.A bérleti díj euróba értendő 9,5 Euró/nm( havonta forintosítva)
A biztonságot és kényelmet tovább növeli a helyiséget védő kamerarendszer és a 24 órás recepció/portaszolgálat, amely garantálja, hogy Ön és ügyfelei mindig biztonságban érezzék magukat. Ha egy modern, jól megközelíthető és kiválóan felszerelt helyiséget keres Budapest központjában, ez a helyiség tökéletes választás az Ön vállalkozása számára. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Bérlőink részére a közvetítés díjtalan!!!!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-8397

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/304

Üzenet a értékesítőnek


Mi is ez a tároló?
Az ingatlan tároló egy ideiglenes hely, ahová összeválogathatja portálunkon az Önnek tetsző ingatlanokat, majd végül egy helyen, egyszerre tudja az elmentett ingatlanokat ismét megtekinteni, összehasonlítani és végül dönteni.


Tegye fel kérdését jogászunknak, ide kattintva.

Vagy nézze meg mások mit kérdeztek:
MEGNÉZEM

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



Ingatlan hírek és információk ELSŐ KÉZBŐL

Iratkozzon fel hírlevelünkre még ma, és mi havonta egyszer elküldjük Önnek a legfontosabb piaci változásokat, ingatlan trendeket és vásárlási tanácsokat, tippeket!

INGATLAN FIGYELŐ   INGATLAN JOGI SEGÍTSÉG