Menü

Eladó Tégla lakás Budapest XIII. kerület

Budapest XIII. kerület, Angyalföld, Frangepán utca

149.000.000 Ft

(379.019 €)

Eladó Tégla lakás Budapest XIII. kerület
 aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XIII. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XIII. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XIII. kerület

+10

 aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XIII. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XIII. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XIII. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XIII. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XIII. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XIII. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XIII. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XIII. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XIII. kerület

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Tégla lakás
  • Ár: 149.000.000 Ft
  • Alapterület: 138 m2
  • Emelet: 4. emelet
  • Szobák: 3 szoba, 1 félszoba
  • Épület szintjei: 5 szintes, lift van
  • Erkély: van, 58 m2
  • Kilátás: Panoráma
  • Állapot: Újszerű
  • Fűtés: Házközponti fűtés egyedi méréssel
  • Komfort: Dupla komfort
  • Parkolás: Garázs külön kapható

Leírás

Azonosító: E-XIII-12-461

Fedezze fel álmai otthonát ebben a 2004-es építésű, felújított, legfelső emeleti, panorámás, nagy teraszos, napfényes lakásban 13.ker. Angyalföldön, a Frangepán utcában! Ez a 3 szoba + nappali kialakítású ingatlan kiváló helyen található: közel mindenhez, mégis csendes környezetben. A tágas, két szintes, összesen 111 négyzetméteres lakótérhez két terasz is tartozik: az alsó szinten egy 50 négyzetméteres, a felső szinten pedig egy 8 négyzetméteres. 
Az alsó szinten (kb. 55nm-es) egy tágas nappali-étkező-konyha található, ablakos konyhával, előszobával, külön WC-vel és tárolóval és egy extra méretű, 50nm-es terasszal. A felső szinten három külön nyíló szoba, fürdőszoba káddal, zuhanyzóval és WC-vel, valamint egy mosókonyha kapott helyet. A legnagyobb szobából egy 8 négyzetméteres terasz nyílik, amely kiváló hely a pihenésre. A lakás riasztóval felszerelt. Az alsó terasz ideális baráti összejövetelekhez, vagy kikapcsolódáshoz. Itt kényelmesen elfér étkezőbútor, grillező, növények, vagy akár jacuzzi is. A teraszon konnektor és vízvételi lehetőség is van, a burkolata pedig modern WPC.
Az ingatlanhoz tartozik egy felettte kialakított, 48 négyzetméteres, szomszéd lakással közös használatú tároló is, amely az ár részét képezi. Teremgarázs-hely igény szerint vásárolható, ára+7,2M Ft.
Ez a lakás nemcsak otthonként, hanem befektetésként is remek választás. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és tekintse meg ezt a különleges lehetőséget!

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-448-6460

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/102

Üzenet a értékesítőnek


Mi is ez a tároló?
Az ingatlan tároló egy ideiglenes hely, ahová összeválogathatja portálunkon az Önnek tetsző ingatlanokat, majd végül egy helyen, egyszerre tudja az elmentett ingatlanokat ismét megtekinteni, összehasonlítani és végül dönteni.


Tegye fel kérdését jogászunknak, ide kattintva.

Vagy nézze meg mások mit kérdeztek:
MEGNÉZEM

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



Ingatlan hírek és információk ELSŐ KÉZBŐL

Iratkozzon fel hírlevelünkre még ma, és mi havonta egyszer elküldjük Önnek a legfontosabb piaci változásokat, ingatlan trendeket és vásárlási tanácsokat, tippeket!

INGATLAN FIGYELŐ   INGATLAN JOGI SEGÍTSÉG