Menü

Eladó Tégla lakás Budapest XIII. kerület

Budapest XIII. kerület, Újlipótváros, Gogol utca

64.800.000 Ft

(167.463 €)

Eladó Tégla lakás Budapest XIII. kerület
 aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XIII. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XIII. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XIII. kerület

+4

 aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XIII. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XIII. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XIII. kerület

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Tégla lakás
  • Ár: 64.800.000 Ft
  • Alapterület: 54 m2
  • Emelet: 4. emelet
  • Szobák: 1 szoba, 1 félszoba
  • Épület szintjei: 4 szintes, lift van
  • Kilátás: Utcai
  • Állapot: Jó állapotú
  • Fűtés: Cirkó
  • Komfort: Összkomfort
  • Parkolás: Utcán, közterületen

Leírás

Azonosító: E-XIII-33-015

Budapesten, a XIII. kerületben, a Gogol utcában található ez a 54 nm-es, 4. emeleti lakás, ami mindent magában foglal, amire egy otthonban szükség lehet.
Ez a lakás egy rendezett, liftes társasházban helyezkedik el, amelyet folyamatosan karbantartanak és kulturáltan működtetnek. Anyagilag és költségvetésileg rendezett házról van szó, ami biztonságot nyújt a lakóknak.
Az elhelyezkedése szinte tökéletes: a Lehel téri piac és a M3-as metró mindössze két perces sétával elérhető, a villamosok pedig csak egy sarokra állnak meg. A Westend bevásárlóközpont pedig mindössze tíz perc sétára van. Ez azt jelenti, hogy könnyen hozzáférhetsz mindahhoz, amire szükséged lehet.
A lakás elrendezése kiváló: egy tágas nappali, egy félszoba, egy konyha és egy hosszú előszoba teszi otthonossá. A fürdő és a WC külön helyiségekben található, amelyek barátságosak és funkcionálisak. Az önálló hálószobában pedig egy üvegtégla falrész segítségével természetes fény ömlik be, ami kellemes hangulatot teremt.
A társasház pincéjében egy tároló is tartozik a lakáshoz, ami megkönnyíti a rend és tisztaság fenntartását.
A közös költség (vízfogyasztással együtt) mindössze 23 490 Ft/hó, minden további rezsiköltség (villany, gáz) pedig saját fogyasztás/mérőóra alapján kerül elszámolásra.
Ez az otthon ideális választás mindazoknak, akik szeretnének központi helyen lakni, vagy akár befektetési céllal gondolkodnak. Az ingatlan egy tulajdonos nevén szerepel, és tartozás nem terheli.
Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Ez a lakás maximum két héten belül könnyen kiadható vagy azonnal beköltözhető.

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-8397

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/304

Alaprajz

Eladó Tégla lakás Budapest XIII. kerület ingatlan alaprajz

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



További kérdése lenne ?

Segítünk megtalálni álmai ingatlanját.

INGATLAN FIGYELŐ