Menü

Eladó Panel lakás Budapest XIII. kerület

Budapest XIII. kerület, Újlipótváros, Kárpát utca

49.500.000 Ft

(125.916 €)

Eladó Panel lakás Budapest XIII. kerület
 aaaaaaEladó Panel lakás Budapest XIII. kerület aaaaaaEladó Panel lakás Budapest XIII. kerület aaaaaaEladó Panel lakás Budapest XIII. kerület

+5

 aaaaaaEladó Panel lakás Budapest XIII. kerület aaaaaaEladó Panel lakás Budapest XIII. kerület aaaaaaEladó Panel lakás Budapest XIII. kerület aaaaaaEladó Panel lakás Budapest XIII. kerület

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Panel lakás
  • Ár: 49.500.000 Ft
  • Alapterület: 36 m2
  • Emelet: 4. emelet
  • Szobák: 1 szoba
  • Épület szintjei: 10 szintes, lift van
  • Kilátás: Udvari
  • Állapot: Közepes állapotú
  • Fűtés: Távfűtés
  • Komfort: Összkomfort
  • Parkolás: Utcán, közterületen

Leírás

Azonosító: E-XIII-33-036

Eladó egy azonnal költözhető, 36 négyzetméteres, egyszobás, összkomfortos panellakás Budapest 13. kerületének egyik legkedveltebb részén, a Kárpát utcában, mindössze 10 perc sétára a Dózsa György úti metrómegállótól. A lakás a 4. emeleten található, csendes és napfényes, köszönhetően a nagy ablakoknak, amelyek nem a forgalmas útra néznek, így biztosítva a nyugodt, békés légkört. Az ingatlan folyamatosan karbantartott, villanyvezeték-csere és kisebb felújítások történtek, habár a ház nem panelprogramos.

A tágas szoba mellett különálló WC és egy kisebb gardrób biztosít praktikus tárolási lehetőséget. Az ablakos konyha nemcsak világos, hanem a természetes szellőzés is adott, és gépesített, beépített bútorai a lakásban maradnak, így azonnal használható. Az ingatlan remek választás lehet akár saját otthonként, akár befektetésként, mivel az új tulajdonosnak már nem kell időt és energiát fordítania a berendezésre – a bérlők akár azonnal költözhetnek.

A lépcsőházból egy kis nyitott folyosón érhető el a lakás, amely egy másik lakóval közös és zárható, így biztosítva a privát szférát. A társasház előtt és mögött is parkolási lehetőség biztosított, továbbá közvetlenül a ház mögött található egy bolt, a közelben pedig több kávézó és étterem is várja a lakókat, így minden fontos szolgáltatás könnyen elérhető.

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-8397

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/304

Alaprajz

Eladó Panel lakás Budapest XIII. kerület ingatlan alaprajz

Üzenet a értékesítőnek


Mi is ez a tároló?
Az ingatlan tároló egy ideiglenes hely, ahová összeválogathatja portálunkon az Önnek tetsző ingatlanokat, majd végül egy helyen, egyszerre tudja az elmentett ingatlanokat ismét megtekinteni, összehasonlítani és végül dönteni.


Tegye fel kérdését jogászunknak, ide kattintva.

Vagy nézze meg mások mit kérdeztek:
MEGNÉZEM

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



Ingatlan hírek és információk ELSŐ KÉZBŐL

Iratkozzon fel hírlevelünkre még ma, és mi havonta egyszer elküldjük Önnek a legfontosabb piaci változásokat, ingatlan trendeket és vásárlási tanácsokat, tippeket!

INGATLAN FIGYELŐ   INGATLAN JOGI SEGÍTSÉG