Menü

Eladó Tégla lakás Budapest XIII. kerület

Budapest XIII. kerület, Angyalföld, Szent László út

36.900.000 Ft

(93.864 €)

Eladó Tégla lakás Budapest XIII. kerület
 aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XIII. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XIII. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XIII. kerület

+6

 aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XIII. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XIII. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XIII. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XIII. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XIII. kerület

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Tégla lakás
  • Ár: 36.900.000 Ft
  • Alapterület: 32 m2
  • Emelet: Földszint
  • Szobák: 1 szoba
  • Épület szintjei: 1 szintes
  • Erkély: van, 22 m2
  • Kertkapcsolat: igen
  • Kilátás: Kertre néző
  • Állapot: Felújított
  • Fűtés: Villany fűtés
  • Komfort: Összkomfort
  • Parkolás: Telken beálló

Leírás

Azonosító: E-XIII-12-463

Álomotthon Angyalföld szívében – Egy új kezdet lehetősége!

Képzelje el, hogy belép egy gyönyörű, felújított garzonlakásba a 13. kerület varázslatos szegletében, a Szent László úton! Ez az egyedi, 32 m²-es ingatlan tökéletes választás, ha csendes, otthonos és minden igényt kielégítő életteret keres.

Ez a különleges ékszerdoboz azonnal elvarázsolja Önt. A lakás egy 5 lakásos, rendezett társasház földszintjén található, ahol a szomszédok barátságosak és az idősebb generáció nyugalmát kereshetjük. A teljes körű felújítás során a víz-, csatorna- és villanyhálózatot modernizálták, valamint új nyílászárók, redőnyök és szúnyoghálók gondoskodnak a maximális kényelmről. A friss burkolatok és a gépesített konyha hozzájárulnak ahhoz, hogy az otthon minden egyes pillanata örömet okozzon.

A lakás hűtő-fűtő klímája egész évben ideális hőmérsékletet biztosít. A 22 m²-es kertrészből gyönyörködhet a rendezett kertre néző panorámában, ahol a zöld természet nyugtató hatása biztosítja a pihenést. Emellett egy 12 m²-es saját tároló és egy saját gépkocsi parkoló is tartozik az ingatlanhoz, így minden igényt kielégítve gondoskodva az Ön kényelméről.

Ez az ingatlan azonnal költözhető és tehermentes, így Ön azonnal élvezheti új otthona nyújtotta előnyöket. Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget! Ez az ingatlan tökéletes választás lehet, ha egy csendes, de modern, és minden szempontból kényelmes lakást keres.

Lépjen kapcsolatba velünk még ma, és találja meg új otthonát Angyalföld szívében!

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-448-6460

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/102

Alaprajz

Eladó Tégla lakás Budapest XIII. kerület ingatlan alaprajz

Üzenet a értékesítőnek


Mi is ez a tároló?
Az ingatlan tároló egy ideiglenes hely, ahová összeválogathatja portálunkon az Önnek tetsző ingatlanokat, majd végül egy helyen, egyszerre tudja az elmentett ingatlanokat ismét megtekinteni, összehasonlítani és végül dönteni.


Tegye fel kérdését jogászunknak, ide kattintva.

Vagy nézze meg mások mit kérdeztek:
MEGNÉZEM

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



Ingatlan hírek és információk ELSŐ KÉZBŐL

Iratkozzon fel hírlevelünkre még ma, és mi havonta egyszer elküldjük Önnek a legfontosabb piaci változásokat, ingatlan trendeket és vásárlási tanácsokat, tippeket!

INGATLAN FIGYELŐ   INGATLAN JOGI SEGÍTSÉG