Menü

Eladó Sorház Budapest XIII. kerület

Budapest XIII. kerület, Angyalföld-kertváros, Vőlegény utca

110.000.000 Ft

(282.008 €)

Eladó Sorház Budapest XIII. kerület
 aaaaaaEladó Sorház Budapest XIII. kerület aaaaaaEladó Sorház Budapest XIII. kerület aaaaaaEladó Sorház Budapest XIII. kerület

+5

 aaaaaaEladó Sorház Budapest XIII. kerület aaaaaaEladó Sorház Budapest XIII. kerület aaaaaaEladó Sorház Budapest XIII. kerület aaaaaaEladó Sorház Budapest XIII. kerület

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Sorház
  • Ár: 110.000.000 Ft
  • Alapterület: 288 m2
  • Szobák: 6 szoba
  • Épület szintjei: 3 szintes
  • Erkély: van, 57 m2
  • Kilátás: Utcai és udvari
  • Állapot: Építés alatt
  • Fűtés: Cirkó
  • Komfort: Dupla komfort
  • Parkolás: Telken beálló

Leírás

Azonosító: E-XIII-12-409

Budapest XIII. kerületében, az Angyalföld-Kertvárosban, a Vőlegény utcában található egy lenyűgöző lehetőség! Eladó egy építés alatt álló, befejezésre váró, 3 szintes sorházi ingatlan egy 391 négyzetméteres telken.
A bruttó 115 négyzetméteres földszinten a tervek szerint egy tágas, 3,8 méter belmagasságú amerikai konyhás nappali, 2 hálószoba, fürdőszoba és egy 36 négyzetméteres terasz található. Az emeleten 76 négyzetméteren 3 külön bejáratú szoba, fürdőszoba és külön WC várja az új tulajdonost. A pinceszint pedig 92 négyzetméter, ahol konditerem és tárolók kialakítására van lehetőség, egy 21 négyzetméteres terasszal.
Az udvarban két autó részére parkolási lehetőség biztosított. Az ingatlan a leendő vevő igénye szerint befejezhető, és ideális választás nagycsaládosoknak vagy akár két generáció együttélésére. Ne hagyja ki ezt az egyedi lehetőséget, és lépjen kapcsolatba velünk a részletekért és a megtekintésért!

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-448-6460

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/102
 

Alaprajz

Eladó Sorház Budapest XIII. kerület ingatlan alaprajz

Üzenet a értékesítőnek


Mi is ez a tároló?
Az ingatlan tároló egy ideiglenes hely, ahová összeválogathatja portálunkon az Önnek tetsző ingatlanokat, majd végül egy helyen, egyszerre tudja az elmentett ingatlanokat ismét megtekinteni, összehasonlítani és végül dönteni.


Tegye fel kérdését jogászunknak, ide kattintva.

Vagy nézze meg mások mit kérdeztek:
MEGNÉZEM

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



Ingatlan hírek és információk ELSŐ KÉZBŐL

Iratkozzon fel hírlevelünkre még ma, és mi havonta egyszer elküldjük Önnek a legfontosabb piaci változásokat, ingatlan trendeket és vásárlási tanácsokat, tippeket!

INGATLAN FIGYELŐ   INGATLAN JOGI SEGÍTSÉG