Menü

Eladó Családi ház Budapest XV. kerület

Budapest XV. kerület, Rákospalota, Attila utca

68.900.000 Ft

(174.289 €)

Eladó Családi ház Budapest XV. kerület
 aaaaaaEladó Családi ház Budapest XV. kerület aaaaaaEladó Családi ház Budapest XV. kerület aaaaaaEladó Családi ház Budapest XV. kerület

+11

 aaaaaaEladó Családi ház Budapest XV. kerület aaaaaaEladó Családi ház Budapest XV. kerület aaaaaaEladó Családi ház Budapest XV. kerület aaaaaaEladó Családi ház Budapest XV. kerület aaaaaaEladó Családi ház Budapest XV. kerület aaaaaaEladó Családi ház Budapest XV. kerület aaaaaaEladó Családi ház Budapest XV. kerület aaaaaaEladó Családi ház Budapest XV. kerület aaaaaaEladó Családi ház Budapest XV. kerület aaaaaaEladó Családi ház Budapest XV. kerület

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Családi ház
  • Ár: 68.900.000 Ft
  • Alapterület: 86 m2
  • Telek mérete: 449 m2
  • Emelet: Földszint
  • Szobák: 3 szoba
  • Épület szintjei: 2 szintes
  • Kilátás: Udvari
  • Állapot: Jó állapotú
  • Fűtés: Cirkó
  • Komfort: Dupla komfort
  • Parkolás: Telken garázs

Leírás

Azonosító: E-XV-7-707

Eladó Budapest XV. kerületében, Rákospalota csendes kertvárosi részén, egy hangulatos családi ház az Attila utcában. 
Az ingatlan egy nyugodt zsákutcában helyezkedik el, így ideális választás mindazok számára, akik a város zajától távol, mégis könnyen elérhető helyen szeretnének otthont találni. Ez a háromszobás, kétszintes ház egy 449 m²-es osztatlan közös tulajdonban lévő telken található, 86 m²-es lakóterülettel. Az ingatlan földszinti része 1954-ben, az emelet pedig 2000-ben épült, így ötvözi a klasszikus és a modern stílus elemeit. A házba egy tágas, 20 m²-es teraszon keresztül léphetünk be, amely remek helyszínt biztosít a reggeli kávézásokhoz vagy az esti beszélgetésekhez. A teraszról egy étkezős konyhába jutunk, amely beépített bútorokkal és modern gépesítéssel várja új tulajdonosát, a vételár részét képezve. A földszinten található továbbá egy hálószoba, amelyhez egy felújított, kádas fürdőszoba és illemhely is tartozik, biztosítva a kényelmet. Az emeletre vezető lépcső jobb és bal oldalán külön nyíló szobák találhatók, amelyek mérete lehetőséget ad akár kettéválasztásukra is. Az emeleten is kialakítottak egy fürdőszobát zuhanyzóval és illemhellyel, így minden családtag számára biztosított a kényelmes fürdési lehetőség. A ház külső falai drayvit szigetelést kaptak, a nyílászárók pedig műanyag hő- és hangszigeteltek, így biztosítva az energiahatékonyságot és a csendes, nyugodt légkört. A fűtést és a használati meleg vizet kombi gáz cirkó rendszer biztosítja, amely gazdaságos és hatékony megoldás. A kert ugyan közös, de jelenleg senki nem lakja a szomszédos ingatlanokat, így teljes egészében használható. Az udvarban található egy épített garázs, ahol szeretett gépkocsiját tarthatja, és télen is melegen tarthatja a vegyes tüzelésű kazánnal. 
Ez a családi ház tökéletes választás lehet mindazok számára, akik egy csendes, kertvárosi környezetben szeretnének élni, ahol a modern kényelmi megoldások és a tágas, jól kihasználható terek biztosítják a mindennapi élet nyugalmát és kényelmét. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, legyen Ön az új tulajdonosa ennek a bájos otthonnak!

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-511-8501

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/147

Alaprajz

Eladó Családi ház Budapest XV. kerület ingatlan alaprajz

Üzenet a értékesítőnek


Mi is ez a tároló?
Az ingatlan tároló egy ideiglenes hely, ahová összeválogathatja portálunkon az Önnek tetsző ingatlanokat, majd végül egy helyen, egyszerre tudja az elmentett ingatlanokat ismét megtekinteni, összehasonlítani és végül dönteni.


Tegye fel kérdését jogászunknak, ide kattintva.

Vagy nézze meg mások mit kérdeztek:
MEGNÉZEM

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



Ingatlan hírek és információk ELSŐ KÉZBŐL

Iratkozzon fel hírlevelünkre még ma, és mi havonta egyszer elküldjük Önnek a legfontosabb piaci változásokat, ingatlan trendeket és vásárlási tanácsokat, tippeket!

INGATLAN FIGYELŐ   INGATLAN JOGI SEGÍTSÉG