Menü

Eladó Családi ház Budapest XV. kerület

Budapest XV. kerület, Rákospalota, Damjanich János utca

60.000.000 Ft

(152.625 €)

Eladó Családi ház Budapest XV. kerület
 aaaaaaEladó Családi ház Budapest XV. kerület aaaaaaEladó Családi ház Budapest XV. kerület aaaaaaEladó Családi ház Budapest XV. kerület

+8

 aaaaaaEladó Családi ház Budapest XV. kerület aaaaaaEladó Családi ház Budapest XV. kerület aaaaaaEladó Családi ház Budapest XV. kerület aaaaaaEladó Családi ház Budapest XV. kerület aaaaaaEladó Családi ház Budapest XV. kerület aaaaaaEladó Családi ház Budapest XV. kerület aaaaaaEladó Családi ház Budapest XV. kerület

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Családi ház
  • Ár: 60.000.000 Ft
  • Alapterület: 160 m2
  • Telek mérete: 400 m2
  • Emelet: Földszint
  • Szobák: 6 szoba
  • Épület szintjei: 1 szintes
  • Kertkapcsolat: igen
  • Kilátás: Udvari
  • Állapot: Közepes állapotú
  • Fűtés: Cirkó
  • Komfort: Dupla komfort
  • Parkolás: Telken garázs

Leírás

Azonosító: E-XV-7-701

Eladóvá vált Budapest XV. kerületében, a Damjanich János utcában egy két generációs családi ház, 400 nm-es telken. Az ingatlan két különálló lakóépületből áll, így ideális több generációs családok számára. 
Az első ház körülbelül 90 nm-es, három szobás, fürdőszobával, konyhával és előszobával rendelkezik, valamint egy garázzsal, ami igény szerint visszaalakítható szobává. A padlástér beépíthető, ami további bővítési lehetőségeket kínál. A második ház két szobás, konyhával, fürdőszobával és előszobával. Az épület lapos teteje ráépíthető, így vállalkozóknak is ideális lehet, mivel a kerület építési szabályzata engedi a ráépítést. A ház felújítást igényel, de jelenlegi állapotában is lakható. Az ingatlan közel helyezkedik el az M3 bevezető szakaszához, minden könnyen elérhető. A 124-es busz megállója egy utcányira található. A fűtés gázzal biztosítható, de az első ház cserépkályhája és a hátsó ház kis kályhája is tökéletes meleget ad. Ez a ház valójában egy igazi Kuckó, tökéletes hely volt gyereknevelésre és családi életre. A házak elosztása kiváló, tágas, barátságos és otthonos környezetet kínál. Az első házban egy nagy konyha található, ami ideális palacsintázáshoz és nagy családi vacsorákhoz, míg a második ház kisebb konyhája tálalóablakkal rendelkezik, ami még otthonosabbá teszi. A ház fürdőszobái között található egy fürdőkádas és egy zuhanyzós is, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt. Elbújós-fészkelős kisszobák és tágas nagyszobák biztosítják a kényelmet minden generációnak. A két házat vastag fal választja el egymástól, de szakember szerint ajtó rakható közéjük, így egy hatalmas ház alakítható ki. 
A kert igazi menedék, sehonnan nem lehet belátni, így biztosítva a teljes privát szférát. Itt egykor medence működött és hóemberek épültek télen. A fedett terasz ideális hely a pihenésre, akár egy hosszú nap után is.

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-511-8501

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/147

Alaprajz

Eladó Családi ház Budapest XV. kerület ingatlan alaprajz

Üzenet a értékesítőnek


Mi is ez a tároló?
Az ingatlan tároló egy ideiglenes hely, ahová összeválogathatja portálunkon az Önnek tetsző ingatlanokat, majd végül egy helyen, egyszerre tudja az elmentett ingatlanokat ismét megtekinteni, összehasonlítani és végül dönteni.


Tegye fel kérdését jogászunknak, ide kattintva.

Vagy nézze meg mások mit kérdeztek:
MEGNÉZEM

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



Ingatlan hírek és információk ELSŐ KÉZBŐL

Iratkozzon fel hírlevelünkre még ma, és mi havonta egyszer elküldjük Önnek a legfontosabb piaci változásokat, ingatlan trendeket és vásárlási tanácsokat, tippeket!

INGATLAN FIGYELŐ   INGATLAN JOGI SEGÍTSÉG