Menü

Eladó Panel lakás Budapest XV. kerület

Budapest XV. kerület, Újpalota, Drégelyvár utca

49.900.000 Ft

(126.643 €)

Eladó Panel lakás Budapest XV. kerület
 aaaaaaEladó Panel lakás Budapest XV. kerület aaaaaaEladó Panel lakás Budapest XV. kerület aaaaaaEladó Panel lakás Budapest XV. kerület

+12

 aaaaaaEladó Panel lakás Budapest XV. kerület aaaaaaEladó Panel lakás Budapest XV. kerület aaaaaaEladó Panel lakás Budapest XV. kerület aaaaaaEladó Panel lakás Budapest XV. kerület aaaaaaEladó Panel lakás Budapest XV. kerület aaaaaaEladó Panel lakás Budapest XV. kerület aaaaaaEladó Panel lakás Budapest XV. kerület aaaaaaEladó Panel lakás Budapest XV. kerület aaaaaaEladó Panel lakás Budapest XV. kerület aaaaaaEladó Panel lakás Budapest XV. kerület aaaaaaEladó Panel lakás Budapest XV. kerület

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Panel lakás
  • Ár: 49.900.000 Ft
  • Alapterület: 61 m2
  • Emelet: 3. emelet
  • Szobák: 2 szoba, 1 félszoba
  • Épület szintjei: 10 szintes, lift van
  • Erkély: van, 3 m2
  • Kilátás: Parkra néző
  • Állapot: Jó állapotú
  • Fűtés: Távhő egyedi merővel
  • Komfort: Összkomfort
  • Parkolás: Utcán, közterületen

Leírás

Azonosító: BLXV

Budapest XV. kerületében, a kellemes Drégelyvár utcában kínálunk eladásra egy 61 nm-es, 2+1 félszobás, erkélyes, kiváló állapotú panel lakást. Ez a kellemes otthon egy barátságos lakóközösségű társasház 3. emeletén található. Az ingatlan egy tágas előszobából, 2+1 szobából, 3 nm-es loggiából, kényelmes  konyhából, sarokkádas fürdőszobából és külön illemhelyiségből áll.
Az elmúlt 15 évben az ingatlan számos felújításon esett át, beleértve a villanyvezetékek részleges cseréjét, teljes vízcsőrendszer-felújítást, valamint új többpontos biztonsági ajtók és biztosítéktábla telepítését. Emellett modernizálták és felújították a burkolatokat és a szanitereket is, így egy igazán kellemes lakótér várja az új tulajdonosokat.
Az ingatlan kelet-nyugati tájolású, így egész nap kellemes fényben fürdik. A lakásból a budai hegyekig is el lehet látni, így gyönyörű kilátásban is részesülhet az új tulajdonos. 
A közös költség mindössze 15 500 Ft/hó, amely magában foglalja a felújítási alapot, a szemétszállítást, a karbantartást, a közvilágítást és a közös területek gondozását. A további költségeket egyedi mérőórák alapján fizetik.
Az ingatlan kiváló közlekedési lehetőségekkel rendelkezik, pár perc sétára találhatóak a 7, 7E, 8E, 108E, 133E, 277 buszok. A környéken óvoda, iskola, orvosi rendelő, éjjel-nappali gyógyszertár és számos bevásárlási lehetőség áll rendelkezésre.
Az M0, M3, Pólus és Ázsia Center mindössze 10-15 perces autóútra találhatóak, míg a belváros busszal kb. 20 perc alatt elérhető. Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, és vegye meg álmai otthonát ebben a kellemes környezetben!

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-8400

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/225

Alaprajz

Eladó Panel lakás Budapest XV. kerület ingatlan alaprajz

Üzenet a értékesítőnek


Mi is ez a tároló?
Az ingatlan tároló egy ideiglenes hely, ahová összeválogathatja portálunkon az Önnek tetsző ingatlanokat, majd végül egy helyen, egyszerre tudja az elmentett ingatlanokat ismét megtekinteni, összehasonlítani és végül dönteni.


Tegye fel kérdését jogászunknak, ide kattintva.

Vagy nézze meg mások mit kérdeztek:
MEGNÉZEM

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



Ingatlan hírek és információk ELSŐ KÉZBŐL

Iratkozzon fel hírlevelünkre még ma, és mi havonta egyszer elküldjük Önnek a legfontosabb piaci változásokat, ingatlan trendeket és vásárlási tanácsokat, tippeket!

INGATLAN FIGYELŐ   INGATLAN JOGI SEGÍTSÉG