Menü

Eladó Tégla lakás Budapest XV. kerület

Budapest XV. kerület, Rákospalota, Rákos út

23.900.000 Ft

(60.586 €)

Eladó Tégla lakás Budapest XV. kerület
 aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XV. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XV. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XV. kerület

+3

 aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XV. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XV. kerület

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Tégla lakás
  • Ár: 23.900.000 Ft
  • Alapterület: 34 m2
  • Emelet: Földszint
  • Szobák: 2 szoba
  • Épület szintjei: 2 szintes
  • Kilátás: Kertre néző
  • Állapot: Felújított
  • Fűtés: Villany fűtés
  • Komfort: Összkomfort
  • Parkolás: Utcán, közterületen

Leírás

Azonosító: E-XV-24-542

Budapest XV. kerület, Rákos úton, 5 lakásos udvaron, 34 nm-es, 1+1 szobás, 2 szintes, felújított téglalakás eladó! Az ingatlant bérlő lakja 6 hónapos szerződésel így befektetőnek kíváló választás.
Az ingatlan 2023-ban került átépítésre, amikor a tetőtér beépítésével megnövelték az alsó szintet, mostantól 34 nm-en élhetőbb otthoná vált. A lakás magával ragadó szépsége a részletekben rejlik. Tégláig bontva és gondosan megújítva, minden szeglete tükrözi a modern életmódot, az amerikai konyhás nappaliban a laminált parketta, míg a fürdő minőségi járó lappal büszkélkedik. Az ár tartalmazza a konyhabútort, hogy az új tulajdonos azonnal élvezhesse az otthon varázsát. A fürdőszoba káddal, illemhelyiséggel, kézmosóval  és szellőzővel van felszerelve, hogy mindig friss levegővel üdvözölhessük a napot. Kreatív Térhasználat: a tetőtér lépcsőn keresztül megközelíthető, ahol egy normál belmagasságú, napfényben úszó 13 nm-es terület vár. Itt szabadon formálhatja álmai otthonát - legyen az hálószoba, gardrób vagy otthoni iroda. A fűtést szintenként egy-egy klíma biztosítja, közös költség nincs, minden fogyasztás alapján fizetendő. Kiváló Környék: pár percre van a Szakrendelőtől, és a buszmegállótól, ahol az 5-ös, 25-ös, 96-os és 296-os buszok elérhetők, gondoskodik a könnyű közlekedésről. Az Aldi és Penny pedig mindössze egy megállóra található, így a mindennapi bevásárlás gyerekjáték.
Ebben az otthonban nem csak egy ingatlant vásárolsz, hanem egy olyan helyet, ahol az élet szép pillanatait élheted meg, és mindazt, amit egy otthon kínál.

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-558-7733

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/146

Alaprajz

Eladó Tégla lakás Budapest XV. kerület ingatlan alaprajz

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



További kérdése lenne ?

Segítünk megtalálni álmai ingatlanját.

INGATLAN FIGYELŐ