Starting Ingatlan - Eladó lakás Budapest, eladó ingatlan Budapest

STARTING-Immo Kft. 06-20-989-0690 1095 Budapest Lechner Ödön fasor 9

Eladó Családi ház Budapest XV. kerület Rákospalota Eötvös utcaLEÍRÁS, TOVÁBBI INFORMÁCIÓMegjegyzés:

Azonosító: E-XV-24-324

Eladó Budapest XV. kerületben az Eötvös utcában 510 m2-es telken, 250 m2-es, 2 generációs, 8 szobás nagyon jó adottságokkal rendelkező, önálló családi ház.
Az előkertes főépület 1950-es évek végén épült a hozzá építés 1988-ban volt, a két lakrész külön bejárattal és közművekkel rendelkezik és mindkettőnek beépített a tetőtere. A ház tetője 2015-ben lett cserélve korszerűre, amire, ha igény van, akkor a napelemek felszerelhetők. Az ingatlan szigetelve van hátul 15 cm elől 10 cm került.
Az első lakás nettó 135 m-es előtér, étkezős nappali kijárattal a teraszra és onnan az előkertbe, konyha, szoba, fürdő és külön a mellékhelyiség. Az emeleten 2 tágas szoba és egy terasz van. A szobákban hagyományos parketta, mely gyönyörű állapotban van, a többi helyiségben minőségi járólap található. A 2 lakásban előtér, konyha, étkező és nappali egyben, fürdőszoba külön a mellékhelyiség, az emeleten 2 szoba. A 2 lakrészben cserélve lettek a nyílászárok műanyagra kivéve a 2 lakás emeletén ott fa maradt. Fűtés cirkóval, de vegyes tüzelésű kazánnal is lehet, ha igénye van rá. Extrák: száraz pince, 2 külön álló téglaépítésű garázs akár nagy autónak is alkalmasak, tégla tároló, szerszámos ház, elektromos kapu beálló, automata öntözőrendszerrel van kiépítve.

Azon kedves ügyfeleknek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-558-7733

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu

Üzenet a hirdetőnek:

Üzenet a hirdetőnek


Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztatóINGATLAN ADATAI

Ajánlat:Eladó
Ingatlan típusa:Családi ház
Vételár:130.000.000 Ft (356.164 €)
Lakóterület:250 m2
Telek mérete:510 m2
Szobák száma:6 szoba + 2 fél szoba
Épület szintjei:2 szintes
Emelet:Földszint
Kilátás:Kertre néző
Állapot:Felújított
Fûtés:Cirkó
Komfort:Dupla komfort
Parkolás:Telken garázs
Elhelyezkedés: Budapest XV. kerület
Rákospalota
Eötvös utca


HÍVJA AZ ÉRTÉKESÍTŐT

Brekli Bernadett XIV- XV.- XVI. ker.

Brekli Bernadett XIV- XV.- XVI. ker.Partner értékesítő

starting24@startingiroda.hu+36-20-558-XX-XX MUTASD

+36-20-558-7733A referens összes hirdetése »

Kérdése van?
    Küldjön üzenetet a hirdetőnek »
TÉRKÉP
Nyomtatás Küldés e-mailben

Elmentem ezt az ingatlant!

Megosztás közösségi portálokon: