Menü

Eladó Üzlethelyiség Budapest XVIII. kerület

Budapest XVIII. kerület, Miklóstelep, Kosztolányi Dezső utca

89.300.000 Ft

(226.638 €)

Eladó Üzlethelyiség Budapest XVIII. kerület
 aaaaaaEladó Üzlethelyiség Budapest XVIII. kerület

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Üzlethelyiség
  • Ár: 89.300.000 Ft
  • Alapterület: 225 m2
  • Telek mérete: 654 m2
  • Emelet: Földszint
  • Kertkapcsolat: igen
  • Kilátás: Utcai és udvari
  • Állapot: Felújítandó
  • Fűtés: Gáz
  • Komfort: Összkomfort
  • Parkolás: Utcán, közterületen

Leírás

Azonosító: E-XVIII-10-400/Fk

Eladó a XVIII. kerületben, a Kosztolányi Dezső utcában egy kivételes adottságokkal rendelkező üzlethelyiség! Az ingatlan utcafrontos 225 m² alapterületű, és egy 645 m²-es, önálló helyrajzi számon nyilvántartott területen helyezkedik el. Az üzlethelyiség könnyűszerkezetes felépítése számos lehetőséget kínál, mivel a belső falak bonthatók és áthelyezhetők, így a tér maximálisan az igényekhez alakítható.
Jelenlegi kialakítása tágas eladóteret és több raktárhelyiséget, valamint vizesblokkot foglal magában. Az ingatlan minden közművel ellátott, és ipari árammal is rendelkezik, amely számos vállalkozás számára ideális. A fűtést hőlégbefúvós gázkazán biztosítja, ami hatékony és gazdaságos megoldás.
Parkolási lehetőségek bőségesen állnak rendelkezésre mind az utcán, mind a saját telek területén, így a vásárlók és az alkalmazottak kényelmesen parkolhatnak. Az üzlethelyiség elhelyezkedése kiváló, a nagy forgalmú Ráday Gedeon út közelében található, amely biztosítja a folyamatos átmenő forgalmat és a könnyű megközelíthetőséget.
Ne hagyja ki ezt a sokoldalú, remek adottságokkal rendelkező ingatlant, amely számos üzleti lehetőséget rejt magában! További információért és megtekintésért forduljon hozzánk bizalommal!

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-5207

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/206

Alaprajz

Eladó Üzlethelyiség Budapest XVIII. kerület ingatlan alaprajz

Üzenet a értékesítőnek


Mi is ez a tároló?
Az ingatlan tároló egy ideiglenes hely, ahová összeválogathatja portálunkon az Önnek tetsző ingatlanokat, majd végül egy helyen, egyszerre tudja az elmentett ingatlanokat ismét megtekinteni, összehasonlítani és végül dönteni.


Tegye fel kérdését jogászunknak, ide kattintva.

Vagy nézze meg mások mit kérdeztek:
MEGNÉZEM

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



Ingatlan hírek és információk ELSŐ KÉZBŐL

Iratkozzon fel hírlevelünkre még ma, és mi havonta egyszer elküldjük Önnek a legfontosabb piaci változásokat, ingatlan trendeket és vásárlási tanácsokat, tippeket!

INGATLAN FIGYELŐ   INGATLAN JOGI SEGÍTSÉG