Starting Ingatlan - Eladó lakás Budapest, eladó ingatlan Budapest

STARTING-Immo Kft. 06-20-989-0690 1095 Budapest Lechner Ödön fasor 9

Eladó Családi ház Budapest XXII. kerület Budafok Vadász fordulóLEÍRÁS, TOVÁBBI INFORMÁCIÓMegjegyzés:

Azonosító: LB-XXII-036

Budafok legfrekventáltabb helyén örökpanorámás 3 szintes 432 nm-es családi ház, 970 nm-es telken, nyaraló-pihenő övezetben, és kiváló tömegközlekedési lehetőségekkel eladó a Vadász forduló utcában. Az ingatlan értéke teljesen egyedi tervezésű, a Makovecz iroda tervezőjének köszönhetően, elegáns szint eltolással lett tervezve, a ház elemei vörösfenyőfa födém mennyezet, és nyílás-zárókkal díszített, olasz kőporcelán burkolattal burkolva. Az ingatlanba lépve pár lépcsőt megtéve hatalmas nappali-étkező-terasz fogad, ahonnan páratlan panoráma nyílik a városra, Budaörstől a Várhegyen, Gellérthegyen át a gödöllői dombokig. Ez a panoráma a kert szintjéről éppúgy élvezhető mint a közel 70 nm-es tetőteraszról. A nappaliból igazi konyha sziget került beépítésre, ami eredeti gránit munkalap ékesít, a nappaliból kétszárnyas ajtóval lett leválasztva. Ezen a szinten még egy dolgozó szoba is kialakításra került. Az oldalsó terasz egyedi saját elképzelés szerint dunaparti kavicsokkal, kovácsolt vaskerítéssel lett díszítve. Nagyon kellemes madárcsicsergős hangulat fogadja, akár a reggeli első kávé vagy tea italát tudja fogyasztani. Pár lépcsőt haladva 2 szobát taláhatunk, gardrób szoba, fürdőszoba került kialaktásra, az itteni előtérből a 70nm-es tető teraszra kijutunk. A tető terasz mély fsz. részén kialakított mednce ház rész található, mely a tervrajz alapján megfigyelhető.Az alagsorban 1 garázs, akárműhelynek is használható terület van, ahol ipari áram lett kiépítve. Itt található még egy helység ahol vizes blokk is kialakításra került. Az udvar a szomszédtól kőkerítés választja el.A ház 75%osan kész, új tulajdonosa akár panziót, akár családiházat medencével, vagy kétlakásos házként fejezheti be. Az ingatlan előnye, hogy a kerületben problémát okozó magas feszültségre vonatkozóan a telken magasvezetékek nincsenek, a terep sík.

Azon kedves ügyfeleknek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon
Mobil: +36-20-852-5203

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu

Üzenet a hirdetőnek:

Üzenet a hirdetőnek


Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztatóINGATLAN ADATAI

Ajánlat:Eladó
Ingatlan típusa:Családi ház
Vételár:195.600.000 Ft (542.369 €)
Lakóterület:432 m2
Erkély mérete:70 m2
Telek mérete:970 m2
Szobák száma:5 szoba
Épület szintjei:3 szintes
Kertkapcsolatos:igen
Kilátás:Panoráma
Állapot:Jó állapotú
Fûtés:Cirkó
Komfort:Dupla komfort
Parkolás:Telken garázs
Elhelyezkedés: Budapest XXII. kerület
Budafok
Vadász forduló


HÍVJA AZ ÉRTÉKESÍTŐT

Lukács Brigitta XI.-XXII. ker.

Lukács Brigitta XI.-XXII. ker.starting29@startingiroda.hu+36-20-852-XX-XX MUTASD

+36-20-852-5203A referens összes hirdetése »

Kérdése van?
    Küldjön üzenetet a hirdetőnek »
TÉRKÉP
Nyomtatás Küldés e-mailben

Elmentem ezt az ingatlant!

Megosztás közösségi portálokon: