Menü

Eladó Telek Budapest XXII. kerület

Budapest XXII. kerület, Budafok-Belváros, Kossuth Lajos utca

80.000.000 Ft

(202.799 €)

Eladó Telek Budapest XXII. kerület
 aaaaaaEladó Telek Budapest XXII. kerület aaaaaaEladó Telek Budapest XXII. kerület aaaaaaEladó Telek Budapest XXII. kerület

+6

 aaaaaaEladó Telek Budapest XXII. kerület aaaaaaEladó Telek Budapest XXII. kerület aaaaaaEladó Telek Budapest XXII. kerület aaaaaaEladó Telek Budapest XXII. kerület aaaaaaEladó Telek Budapest XXII. kerület

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Telek
  • Ár: 80.000.000 Ft
  • Alapterület: 669 m2

Leírás

Azonosító: OE-XI-097

Engedd meg, hogy elkalauzoljalak ezen az elképesztő telken, hogy ne maradj le a telek által kínált fantasztikus lehetőségekről. Budafok szívében, a környék egyik legjobb helyén, a Kossuth Lajos utcában zártsorú beépítéssel rendelkező 669 nm-es lakóövezeti, építési telek, amit kínálunk. A telek két részből áll, utcafronti része beépítetlen, síknak tekinthető, míg a hátsó része támfallal megtámasztott, alatta boltozatos kb 250 m2 pincerendszerrel rendelkezik. A telek jelenlegi besorolása VT-H-BF/12, ez egy rendkívül kedvező lakóövezeti kategóriát jelöl, max. beépíthetőség földszinten 70%; max. szintterületi mutató 2,4, ami kiváló lehetőséget biztosít mind magánszemélyek, mind befektetők számára. A telek alkalmas földszint+2 emelet épület építésére. Igazán csábító, hogy már rendelkezünk egy 2024. október végéig érvényes 8 lakásos társasházra kialakított építési engedéllyel, látvány és kiviteli tervvel, műszaki leírásokkal, e-naplóval. Ennek köszönhetően már minden előkészület megtörtént, csak az építésre vár. Az ingatlan környezete is lenyűgöző. Minden megtalálható a közelben: iskola, óvoda, rendelő, bevásárló helyek és kávézók. A tömegközlekedés szempontjából is ideális helyen található, mindössze néhány perc sétára van buszmegálló és villamos végállomás, ahonnan könnyedén eljuthatsz a Campona vagy az Allee bevásárlóközpontba. Összességében elmondható, hogy ez az ingatlan egy igazi gyöngyszem, amely mindenki szívét el fogja nyerni. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, és szeress bele te is ebbe az elképesztő ajánlatba!

Azon kedves ügyfeleknek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-5203

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu
 

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztatóTovábbi kérdése lenne ?

Segítünk megtalálni álmai ingatlanját.

INGATLAN FIGYELŐ