Menü

Értékesítőink

Fehér Erzsébet

Fehér Erzsébet +36-20-852-5200 starting39@startingiroda.hu

Bemutatkozás:
Fehér Erzsébet vagyok, a Starting Ingatlan Iroda partner értékesítőjeként működöm a Délpesti régióban.
Szenvedélyesen dolgozom azért, hogy segíthessek az álmok valóra váltásában és otthont találjak a vásárlók számára. Az otthonok mögött ugyanis sokkal több van, mint falak és tetők – ott rejtőznek igazi történetek, érzések és álmok. Az otthon az a hely, ahol valóban önmagunk lehetünk, ahol megtalálhatjuk a békét és a szeretetet. Én ezeknek az értékeknek közvetítője és hírvivője szeretnék lenni az ingatlanpiac ezen szegmensében.
Munkámat a személyes megközelítés, az empátia, a figyelem, valamint a kitartás és lelkesedés jellemzi. Mindent megteszek annak érdekében, hogy megérthessem ügyfeleink elképzeléseit és szükségleteit, és a lehető legjobb megoldásokat találjam nekik. Minden ingatlant, amit értékesítek, úgy választok ki és álmodok újra, mintha az én sajátomat ajánlanám eladásra.
Természetesen nem csak az érzelmekre alapozva dolgozom, de folyamatosan naprakész vagyok a legfrissebb piaci trendekkel és helyi ingatlanpiaci ismeretekkel, hogy hatékonyan tudjak segíteni az üzletek lebonyolításában.
Bízom benne, hogy az előzőek alapján nyilvánvalóvá vált, hogy merhetnek bennem bízni az ingatlanvásárlási vagy eladási ügyeikkel. Legyen szó az álom otthon megtalálásáról vagy jelenlegi ingatlanjuk értékesítéséről, itt vagyok, hogy segítsek Önöknek ebben az izgalmas és fontos életszakaszban.
Amikor olyan személyt keresnek, aki segít ingatlanuk eladásában vagy vásárlásában, választhatnak minket a sikeres együttműködés reményében. Elérhetnek telefonon a +36-20-852-5200-as számon, vagy személyesen látogathatnak el irodánkba a 18. kerületben, a Balassa Bálint utca 2-10. szám alatt, a Lőrinczi piacnál.
Köszönöm, hogy elolvasták bemutatkozásomat, és várom a lehetőséget, hogy részese lehessek álmaik megvalósításának.

TOVÁBB

Ingatlan kínálatom

Vecsés

  • Családi ház
  • 170 m2
  • 2+5

Gyál

  • Családi ház
  • 101 m2
  • 2+1

További kérdése lenne ?

Segítünk megtalálni álmai ingatlanját.

INGATLAN FIGYELŐ