Menü

Eladó Családi ház Gyál

Gyál, , Gyálliget

109.300.000 Ft

(280.213 €)

Eladó Családi ház Gyál
 aaaaaaEladó Családi ház Gyál aaaaaaEladó Családi ház Gyál aaaaaaEladó Családi ház Gyál

+6

 aaaaaaEladó Családi ház Gyál aaaaaaEladó Családi ház Gyál aaaaaaEladó Családi ház Gyál aaaaaaEladó Családi ház Gyál aaaaaaEladó Családi ház Gyál

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Családi ház
  • Ár: 109.300.000 Ft
  • Alapterület: 120 m2
  • Telek mérete: 707 m2
  • Szobák: 4 szoba
  • Épület szintjei: 1 szintes
  • Kertkapcsolat: igen
  • Kilátás: Utcai és udvari
  • Állapot: Építés alatt
  • Fűtés: Gáz
  • Komfort: Összkomfort
  • Parkolás: Telken beálló

Leírás

Azonosító: E-Gyál-10-338

Építkezés alatt álló, modern és exkluzív családi ház várja új tulajdonosát Gyál csendes Gyálligeti részén! Az ingatlan 707 m2-es önálló helyrajzi számon szereplő telken helyezkedik el, és egy mediterrán stílusú, 120 m2-es otthont kínál.
Az ingatlan jelenleg építés alatt van, így Önnek lehetősége van minden fázisban való részvételre, és saját ízlése szerint alakíthatja ki az otthonát. A tervek szerint az épületben egy tágas amerikai konyhás nappali, három hálószoba, fürdőszoba, külön WC, háztartási helyiség és kamra kap helyet. Az autó beállását egy a házzal egy tető alatt elhelyezett garázs biztosítja.
A modern technológia és kényelem jegyében az ingatlan elektromos redőny kiállással, klímaberendezésekkel,és riasztórendszerrel lesz felszerelve. A fűtést hatékony hőszivattyú biztosítja, így környezetbarát és költséghatékony otthont teremtve.
Az ingatlan kiváló elhelyezkedésű, egy nyugodt kertvárosi környéken helyezkedik el. A buszmegálló mindössze öt perc sétára található, és Kőbánya-Kispest tömegközlekedéssel könnyen és gyorsan elérhető mindössze 30 perc alatt.
Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy személyre szabottan alakítsa ki álmai otthonát! Az átadás várhatóan 2024 első negyedévében történik. Az ingatlan CSOK-igénybevételre is alkalmas. Lépjen velünk kapcsolatba, és vegye birtokba ezt a modern életstílust tükröző csodálatos otthont!

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-5207

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/206

Alaprajz

Eladó Családi ház Gyál ingatlan alaprajz

Üzenet a értékesítőnek


Mi is ez a tároló?
Az ingatlan tároló egy ideiglenes hely, ahová összeválogathatja portálunkon az Önnek tetsző ingatlanokat, majd végül egy helyen, egyszerre tudja az elmentett ingatlanokat ismét megtekinteni, összehasonlítani és végül dönteni.


Tegye fel kérdését jogászunknak, ide kattintva.

Vagy nézze meg mások mit kérdeztek:
MEGNÉZEM

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



Ingatlan hírek és információk ELSŐ KÉZBŐL

Iratkozzon fel hírlevelünkre még ma, és mi havonta egyszer elküldjük Önnek a legfontosabb piaci változásokat, ingatlan trendeket és vásárlási tanácsokat, tippeket!

INGATLAN FIGYELŐ   INGATLAN JOGI SEGÍTSÉG