Menü

Eladó Telek Gyál

Gyál, , Venyige köz

120.000.000 Ft

(304.198 €)

Eladó Telek Gyál

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Telek
  • Ár: 120.000.000 Ft
  • Telek mérete: 2039 m2
  • Villany: van
  • Víz: van
  • Gáz: van
  • Csatorna: van

Leírás

Azonosító: E-Gyál-10-322

Üdvözöljük a fejlődő Gyál városrészében, ahol egyedülálló lehetőség várja Önt! Eladó Gyál Venyige közben három önálló helyrajzi számon szereplő telek, összesen 2039 m2-en. A telekek megosztása március végéig megtörténik, így hamarosan önálló ingatlanokká válnak.
A legnagyobb telek, 770 m2, kiválóan alkalmas egy saját, tágas otthon megépítésére. Itt már megtalálhatóak a szükséges közművek, így a tervezett épület könnyen beköthető lesz a víz-, gáz- és csatornahálózatba.
A második telek, 609 m2, szintén kínál izgalmas lehetőségeket. A víz, csatorna és villany már rendelkezésre állnak, és itt is építkezhet saját elképzelései szerint.
A harmadik telek, 659 m2, szintén kiválóan alkalmas új otthona megépítésére. Bár a területen jelenleg egy bontandó ház található, ez lehetőséget teremt arra, hogy egy új, modern otthont hozzon létre.
Az építési telek besorolása lehetővé teszi oldalhatáron álló épületek kialakítását, maximális beépítési mód pedig 30%. A legnagyobb épületmagasság 5,5 méter, és az övezet területén legfeljebb kétlakásos lakóépület építhető.
A telek elhelyezkedése kiváló, a városrész intenzíven fejlődik, és ezáltal befektetési szempontból is kiemelkedő lehetőségeket kínál.
Ne hagyja ki ezt az egyedi lehetőséget! Lépjen kapcsolatba velünk további részletekért, és legyen részese a Gyál Venyige közben kínált potenciálnak!

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-5207

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/206

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



További kérdése lenne ?

Segítünk megtalálni álmai ingatlanját.

INGATLAN FIGYELŐ