Starting Ingatlan - Eladó lakás Budapest, eladó ingatlan Budapest

STARTING-Immo Kft. 06-20-989-0690 1095 Budapest Lechner Ödön fasor 9

Kiadó Iroda KápolnásnyékLEÍRÁS, TOVÁBBI INFORMÁCIÓMegjegyzés:

Azonosító: B-KP-9-245-3

Kápolnásnyék külterületén vált kiadóvá egy 100 m2-es faház.
A két helyrajzi szám alatti, szomszédos, egymástól elkülönített, de egyben is bérbevehető, GKSZ besorolású ipari terület közvetlenül a 7-es főút mellett, Kápolnásnyék határában, kiépített környezetben találhatóak, végig aszfalt burkolatú úttesten mind gépjárművel, mind teherautóval könnyen megközelíthetőek, gépjárművel körbejárhatóak. A területek rendezettek, beépítetlen felületük kis részben burkolt, nagy részben burkolatlan. Közvetlenül a bejáratánál buszmegálló van, a vasútállomás a telephely végében található.
Megközelíthetősége kiváló: M7 autópálya percek alatt elérhető, M1 autópályától és M0 körgyűrű 30 kilométerre található, M6 autópályától 20 kilométerre fekszik, Budapest távolsága 45 kilométer, Székesfehérvár és a körülötte lévő ipari parkokban található számtalan gyártó és termelő üzemel távolsága 20 kilométer, illetve az ország legnagyobb zöldmezős beruházása, az iváncsai akkumulátorgyár 25 percen belül érhető el.
A közúti szállítmányozás alternatíváját jelentheti a vasúti teherszállítás. Az ehhez való csatlakozás feltételeinek megteremtése érdekében a Budapest – Székesfehérvár – Nagykanizsa (onnan tovább Ljubljana, Zágráb, Velence) vonalon fekvő kápolnásnyéki vasútállomásról a telekre bevezető, jelenleg használaton kívüli vasúti sínpár ismételt használatbavétele a MÁV bevonásával folyamatban van. Erről képet is töltök fel.

A telek bérleti díjai:
500-1000 m2 bérlés esetén 200 Ft/m2+áfa
1000 m2 feletti bérlés esetén 100 Ft/m2+áfa
Mindkét telek sík területű, minden oldalról beton oszlopos, drótfonatos kerítéssel határolt.
1. telek területe 16 707 m2. A területen vezetékes ivóvíz bevezetésre került. A település csatornahálózatára történő csatlakoztatás várhatóan 2022. novemberre fejeződik be. Az áramellátás 3X50A teljesítményben biztosított. A vezetékes földgázszolgáltatáshoz történő csatlakozás folyamatban van, annak befejezéséig gáztartálynak beton alap és az ahhoz való csatlakoztatás feltételei kiépítésre kerültek. Internetszolgáltatás biztosított.
Az ingatlanon egy földszintes, 4 helyiségből álló, két mosdóval, külön fürdőszobával és konyhával ellátott, irodaként hasznosított 100 m2-es faház található. A fűtést elektromos kazán és radiátorok biztosítják, a meleg vízellátást villanybojler szolgáltatja.
A telken megtalálható továbbá egy könnyűszerkezetes, tárolónak és/vagy műhelynek megfelelő, nettó 509 m2 alapterületű, 4,1-6,8 méter belmagasságú épület található szintén mindkét oldalán kamion behajtására alkalmas kapuval, ennek bérleti díja 600 000 Ft+áfa/hó.
2. telek területe 5.269 m2. Vezetékes ivóvíz bevezetése, csatornahálózathoz és vezetékes földgázszolgáltatáshoz történő csatlakozás, valamint az áramellátás biztosítása folyamatban van, melynek várható befejezési határideje 2022 november.

A bérbeadó cég több, mint 30 éve aktív és meghatározó szereplője a hazai biztonságtechnikai szektornak, így bérlői igény esetén a területeken beléptető, behatolásjelző, video megfigyelő rendszerek kiépítését is tudjuk biztosítani.

Bérlők számára a közvetítés ingyenes!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-8400

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu

Üzenet a hirdetőnek:

Üzenet a hirdetőnek


Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztatóINGATLAN ADATAI

Ajánlat:Kiadó
Ingatlan típusa:Iroda
Bérleti díj:200.000 Ft/hó (485 €/hó)
Lakóterület:100 m2
Telek mérete:21976 m2
Épület szintjei:1 szintes
Emelet:Földszint
Kilátás:Udvari
Állapot:Jó állapotú
Fûtés:Cirkó
Komfort:Összkomfort
Elhelyezkedés: Kápolnásnyék


HÍVJA AZ ÉRTÉKESÍTŐT

Bacz Larisa IX.-X.-XI ker.

Bacz Larisa IX.-X.-XI ker.Partner értékesítő

starting9@startingiroda.hu+36-20-852-XX-XX MUTASD

+36-20-852-8400A referens összes hirdetése »

Kérdése van?
    Küldjön üzenetet a hirdetőnek »
TÉRKÉP
Nyomtatás Küldés e-mailben

Elmentem ezt az ingatlant!

Megosztás közösségi portálokon: