Starting Ingatlan - Eladó lakás Budapest, eladó ingatlan Budapest

STARTING-Immo Kft. 06-20-989-0690 1095 Budapest Lechner Ödön fasor 9

Kiadó Raktár KápolnásnyékLEÍRÁS, TOVÁBBI INFORMÁCIÓMegjegyzés:

Azonosító: B-KP-9-245-2

Kápolnásnyék külterületén vált kiadóvá egy 509 m2-es műhely.
A két helyrajzi szám alatti, szomszédos, egymástól elkülönített, de egyben is bérbevehető, GKSZ besorolású ipari terület közvetlenül a 7-es főút mellett, Kápolnásnyék határában, kiépített környezetben találhatóak, végig aszfalt burkolatú úttesten mind gépjárművel, mind teherautóval könnyen megközelíthetőek, gépjárművel körbejárhatóak. A területek rendezettek, beépítetlen felületük kis részben burkolt, nagy részben burkolatlan. Közvetlenül a bejáratánál buszmegálló van, a vasútállomás a telephely végében található.
Megközelíthetősége kiváló: M7 autópálya percek alatt elérhető, M1 autópályától és M0 körgyűrű 30 kilométerre található, M6 autópályától 20 kilométerre fekszik, Budapest távolsága 45 kilométer, Székesfehérvár és a körülötte lévő ipari parkokban található számtalan gyártó és termelő üzemel távolsága 20 kilométer, illetve az ország legnagyobb zöldmezős beruházása, az iváncsai akkumulátorgyár 25 percen belül érhető el.
A közúti szállítmányozás alternatíváját jelentheti a vasúti teherszállítás. Az ehhez való csatlakozás feltételeinek megteremtése érdekében a Budapest – Székesfehérvár – Nagykanizsa (onnan tovább Ljubljana, Zágráb, Velence) vonalon fekvő kápolnásnyéki vasútállomásról a telekre bevezető, jelenleg használaton kívüli vasúti sínpár ismételt használatbavétele a MÁV bevonásával folyamatban van. Erről képet is töltök fel.

A telek bérleti díjai:
500-1000 m2 bérlés esetén 200 Ft/m2+áfa
1000 m2 feletti bérlés esetén 100 Ft/m2+áfa
Mindkét telek sík területű, minden oldalról beton oszlopos, drótfonatos kerítéssel határolt.
1. telek területe 16 707 m2. A területen vezetékes ivóvíz bevezetésre került. A település csatornahálózatára történő csatlakoztatás várhatóan 2022. novemberre fejeződik be. Az áramellátás 3X50A teljesítményben biztosított. A vezetékes földgázszolgáltatáshoz történő csatlakozás folyamatban van, annak befejezéséig gáztartálynak beton alap és az ahhoz való csatlakoztatás feltételei kiépítésre kerültek. Internetszolgáltatás biztosított.
Az ingatlanon egy földszintes, 4 helyiségből álló, két mosdóval, külön fürdőszobával és konyhával ellátott, irodaként hasznosított 100 m2-es faház található, mely igény esetén bérelhető 200 000 Ft+áfa/hó-ért. A fűtést elektromos kazán és radiátorok biztosítják, a meleg vízellátást villanybojler szolgáltatja.
A telken megtalálható továbbá egy könnyűszerkezetes, tárolónak és/vagy műhelynek megfelelő, nettó 509 m2 alapterületű, 4,1-6,8 méter belmagasságú épület található szintén mindkét oldalán kamion behajtására alkalmas kapuval.
2. telek területe 5.269 m2. Vezetékes ivóvíz bevezetése, csatornahálózathoz és vezetékes földgázszolgáltatáshoz történő csatlakozás, valamint az áramellátás biztosítása folyamatban van, melynek várható befejezési határideje 2022 november.

A bérbeadó cég több, mint 30 éve aktív és meghatározó szereplője a hazai biztonságtechnikai szektornak, így bérlői igény esetén a területeken beléptető, behatolásjelző, video megfigyelő rendszerek kiépítését is tudjuk biztosítani.

Bérlők számára a közvetítés ingyenes!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-8400

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu

Üzenet a hirdetőnek:

Üzenet a hirdetőnek


Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztatóINGATLAN ADATAI

Ajánlat:Kiadó
Ingatlan típusa:Raktár
Bérleti díj:600.000 Ft/hó (1.456 €/hó)
Lakóterület:509 m2
Telek mérete:21976 m2
Épület szintjei:1 szintes
Emelet:Földszint
Kilátás:Udvari
Állapot:Jó állapotú
Elhelyezkedés: Kápolnásnyék


HÍVJA AZ ÉRTÉKESÍTŐT

Bacz Larisa IX.-X.-XI ker.

Bacz Larisa IX.-X.-XI ker.Partner értékesítő

starting9@startingiroda.hu+36-20-852-XX-XX MUTASD

+36-20-852-8400A referens összes hirdetése »

Kérdése van?
    Küldjön üzenetet a hirdetőnek »
TÉRKÉP
Nyomtatás Küldés e-mailben

Elmentem ezt az ingatlant!

Megosztás közösségi portálokon: