Menü

Rólunk

Ügyfeleink véleménye rólunk! Köszönjük!

Péter Imréné Kovács

Tisztelt István!
Utólag is szeretném megköszönni azt a felkészült, kreatív, profi munkát, amit kis garzonunk eladása során tapasztaltunk az Ön részéről. Olyan vonzó, előnyös képeket készített a lakásról, hogy az első érdeklődőnek azonnal megtetszett. Bármilyen kérdésünk volt, kielégítő, részletes tájékoztatást kaptam. Figyelmes, lelkiismeretes munkáját csak köszönni tudom. Jó döntés volt, hogy a Starting ingatlan irodát választottam a sok jelentkező közül. Profi munkatársakkal, jutányos áron, korekt munkát végeznek.


Boglárka Ilosvaj

Kedves Erzsébet!
Köszönöm szépen az ingatlan keresés során nyújtott szakszerű segítségét és lelkismeretes, proaktív hozzáállásàt. Minden lakásvásárlást tervezőnek ajánlom a Starting szolgàltatásait.


Géza Varga

Kedves Zsuzsa!
Esténként, rendszeresen sétálunk egy órát a környékünkön a párommal. Nem tudom, hogy csuklott-e tegnap 7 és 8 között, de a szokásos körutunk megtétele közben végig Önt emlegettük, hogy milyen jó döntés volt az Ön segítségét kérni, hogy milyen ügyesen vitte végig az adásvételt stb. Arról is beszéltünk, hogy milyen vonzó képeket készített a lakásról - újságíróként mondom: előnyösebb módon nem lehetett volna megmutatni. Biztos vagyok abban, hogy igen komoly része volt ezeknek a képeknek abban, hogy a Vevő lánya "beleszeressen" a lakásba. Szóval mindent köszönünk, számunkra a lakás sikeres eladása az Ön segítségével az elmúlt év legnagyobb ajándéka volt! 
Üdv, Géza


Zoltán Miszlai

Korpácsi István-Korrekt, kreatív, figyelmes és önálló gondolkodású ingatlanos. Mind ingatlan vételnél, mind eladásnál találkoztunk segítőkész munkájával. Objektív szemlélete és az ingatlanpiacot átlátó ismeretei, tapasztalatai segítettek új otthonunk megtalálásában és lakott házunk eladásában. 


 Natália Kovácsné Udvardi

Kedves bánásmód, sok türelem az ingatlanvásárlókkal szemben, utókövetés az elégedettséggel kapcsolatban, korrekt információk, segítségnyújtás a lehetőségekről, jogokról, kötelezettségekről.  


Kedves Tünde!

Nagyon hálásak vagyunk a munkádért, amit végeztél a Berzsenyi utcai ingatlan értékesítésével. Köszönjük az odaadó, felkészült, pontos, precíz és kedves hozzáállásodat, hogy mindig segítettél amikor csak kellett szakmai vagy emberi jó tanácsaiddal. Nagyon megvagyunk elégedve a tranzakcióval mert megtaláltuk a számításunkat, annak ellenére, hogy akkor adtuk el, amikor éppen lent voltak az árak, de ez legyen a kései döntésünk hozadéka. Az új tulajdonosok is boldogok és ez nekünk fontos, mert ugye a húgom-ék, Györgyikéjék, ott maradtak az iker szomszédságban. További sikert, elégedett ügyfelet és sok értékesítést kívánunk. Utólagos engedelmeddel, ajánlunk mindenkinek, akinek profi szakértőre van szüksége. 

                                                                                                                                                          Üdvözlettel, Aradiné Györgyike


Baráth Gergely

Nekünk Bernadettel sikerült együtt ingatlant keresnünk, nagyon hálásak vagyunk a munkájáért és a támogatásáért. Akár eladni, akár venni terveznek, meleg szívvel ajánlom.


Wolf Magdolna

Tisztelt Starting Ingatlan Iroda. Szívből köszönök Önöknek minden közreműködést. Pintér Evelin kolléganőjük nagyon jó értékesítő. Készségesen állt hozzám és mindenben segített a házam értékesítésében. Profin kezelt mindent. Szivből ajánlom.


Gábor Kovács

Nagyszerű és kedves alkalmazottak. Amig kapcsolatban van velük, soha nem marad segítség nélkül.


  Zoltánné Paulovics

Korrekt értékesítők minden rendben volt!


Köszönjük Bodnár Erzsébet!

Ingatlan eladó voltam, az iroda egyik kedves munkatársa Bodnár Erzsébet vette kézbe az ügyet. Sokat segített, olyan esetben is fordulhattam hozzá tanácsért, ami számára nem hozott üzletet. Mindig pontosan érkezett a lehetséges vevőkkel, tisztelettel léptek az otthonomba. Sosem tapasztaltam az előtt, hogy lábzsákot húztak a cipőjükre, csak Erzsinél. Végül is nem kell eladnom a lakásom egy szerencsés sorsfordulatnak köszönhetően. Ezúton szeretnék köszönetet mondani az emberségért, a segítségért, a sok jó tanácsért, a kedves barátságért…ami hiányozni fog.

  Martonné Mátrai Mónika 


 Tisztelt Starting iroda!

Pár hónappal ezelőtt meg bíztam Bodnár Erzsébetet, nevemben járjon a lakásom kiadásával. Csak köszönettel tartozom neki, mert nagyon megbízható tökéletes munkát végzett, nagyon nagy szaktudása van, amiért nagyon hálás vagyok. Gratulálok önöknek, hogy ilyen sok oldalú jól képzett munkatárssal dolgoznak.

Köszönettel Molnár Aranka

További kérdése lenne ?

Segítünk megtalálni álmai ingatlanját.

INGATLAN FIGYELŐ