Starting Ingatlan - Eladó lakás Budapest, eladó ingatlan Budapest

STARTING-Immo Kft. 06-20-989-0690 1095 Budapest Lechner Ödön fasor 9


ÜGYFELEINK VÉLEMÉNYE RÓLUNK!

Tisztelt István!

Megszeretném köszönni a munkádat, munkátokat. Gyors, határozott, és ami nekem nagyon tetszett az én, mint eladó, de a vevő érdekeit is szemelőt tartottátok.

Diáról meg annyit, van mit tanulnom tőle. Lojális az irodához és hozzád teljes mértékig, van-volt kollégáihoz, eladóhoz és a vevőkhöz is. Ismételni tudom magam, köszönöm a munkátokat, csak így tovább.

Ui.:

Mivel Diáról is írtam ezért másolatot kap,mert szerintem ez így korrekt, a többit kérlek, szóban mond el neki.

Ja  igen én jó ember ismerő vagyok, hogy hozzád ragaszkodtam. További sok jó munkát kívánok, Diát külön üdvözlöm, minden jót nektek.

Tisztelettel, T. Attila

Kedves István!

Visszatértem egy hét után és szeretnék még egyszer köszönetet mondani a Tolnai u-i lakásért. A honlapjukon próbáltam behatolni valamilyen fórumra, ahol a "rólunk írták” csevegésbe bekapcsolódhattam volna, de nem sikerült. Pedig nagyon meg akartam dicsérni a munkáját. Így hát ezt most itt teszem meg:

Köszönjük a rugalmas, segítőkész, profi együttműködését, éjjel-nappali kapcsolattartási készségét, türelmét és emberismeretét, áldozatkészségét, szakmai profizmusát. Önnek köszönhetően egy hét alatt sikerült pont azt megtalálnunk és megkapnunk, amire szükségünk volt-van.
Remek szakember, ajánlani fogom az ismerőseimnek –az irodát is.
Még egyszer köszönjük:
S. Magdi és népes családja.

Kedves Bíró Zsuzsanna!

Először is köszönöm korrekt, szakszerű munkáját, mellyel létrehozta az adás-vételt. Külön köszönöm kedvességét, hozzáállását, türelmét, báját. 
R. József

Kedves Zsuzsa!

Nálunk változott a helyzet - nagyobb lakást keresünk, legalább 3 helyiségest. 1 szoba + 2 fél, vagy 2 szoba + 1 fél, bármilyen kombinációban. 15 millióig el tudunk menni, persze állapottól függ. Jó lenne a XIII. kerületben, de Zugló is jó.
Tud olyat ajánlani?
Jó pár irodával volt dolgom mostanában, az Önöké a legjobb. :-)
Szilvia

Kedves Tokosné Bacz Margaréta!

Elnézést, hogy megkeresem, de úgy gondolom, hogy nem csak a negatív dolgokat illik a kereső ügyfeleknek publikálni, hanem a pozitív dolgokat is.
Néhány hete megkerestem Önöket egy konkrét hirdetéssel kapcsolatban, mely kapcsán a Bíró Zsuzsannával kerültem kapcsolatba. Személyesen igaz nem találkoztunk, mert, mindig találtam valami számomra kedvezőtlent az ingatlanba, "hülye vevő vagyok én is", persze idézőjeles minden, szóval így csak a szóbeli és az írásbeli kommunikáció volt, de határozottan tudom állítani, hogy nagyon profi, lelkiismeretes kolléganője van. Nagyon köszönöm, hogy vannak ilyen kollégák a piacon, picit én is ezen mozgok, csak egy másik szegmensben.
További sikeres munkát és szép nyarat kívánok Önnek és a Csapatának!
Üdvözlettel,
Gabi    
   
Levél Bodnár Erzsébet munkatársunknak!

Ingatlan eladó voltam, az iroda egyik kedves munkatársa Bodnár Erzsébet vette kézbe az ügyet. Sokat segített, olyan esetben is fordulhattam hozzá tanácsért, ami számára nem hozott üzletet. Mindig pontosan érkezett a lehetséges vevőkkel, tisztelettel léptek az otthonomba. Sosem tapasztaltam az előtt, hogy lábzsákot húztak a cipőjükre, csak Erzsinél. Végül is nem kell eladnom a lakásom egy szerencsés sorsfordulatnak köszönhetően. Ezúton szeretnék köszönetet mondani az emberségért, a segítségért, a sok jó tanácsért, a kedves barátságért.....ami hiányozni fog. M.

 

Vissza