Menü

Szolgáltatások

Eladná lakását? Bízza meg ingatlanirodánkat!

Eladná lakását? Bízza meg ingatlanirodánkat!

A magas vételárak ellenére az ingatlanpiac folyamatos mozgásban van, ezt a helyzetet pedig főként azoknak érdemes kihasználni, akik lakáseladást terveznek a közeljövőben. Ha Ön is ebben a szituációban van és szeretné eladni lakását, keresse fel valamelyik ingatlanirodánkat Budapesten!

Ingatlanügynökségünk munkatársai az utóbbi években azt tapasztalták, hogy rendkívül magas érdeklődés övezi az eladó lakásokat. A budapesti ingatlanok nagy részét befektetésként vásárolják meg, azaz egy alapos felújítás után vagy rövid, vagy hosszú távú kiadásra kerülnek. Természetesen sokan vannak azok is, akik önmaguk lakhatását oldják meg az új lakással, de többen élnek a bérbeadás lehetőségével.

lakáseladással kapcsolatban munkatársaink rendkívül naprakészek, tisztában vannak a reális árakkal, ennek köszönhetően segítenek a vételár meghatárazásában, ami egyetlen vevőt sem fog elijeszteni, így biztos lehet benne, hogy sikeres és gyors lesz az eladás!

Ha már döntött a lakáseladással kapcsolatban, keressen minket bizalommal! Garantáljuk, hogy elégedett lesz szolgáltatásunkkal! 

További kérdése lenne ?

Segítünk megtalálni álmai ingatlanját.

INGATLAN FIGYELŐ