Menü

Eladó Garázs Budapest III. kerület

Budapest III. kerület, Óbuda, Lajos utca

4.000.000 Ft

(10.175 €)

Eladó Garázs Budapest III. kerület
 aaaaaaEladó Garázs Budapest III. kerület aaaaaaEladó Garázs Budapest III. kerület aaaaaaEladó Garázs Budapest III. kerület

+7

 aaaaaaEladó Garázs Budapest III. kerület aaaaaaEladó Garázs Budapest III. kerület aaaaaaEladó Garázs Budapest III. kerület aaaaaaEladó Garázs Budapest III. kerület aaaaaaEladó Garázs Budapest III. kerület aaaaaaEladó Garázs Budapest III. kerület

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Garázs
  • Ár: 4.000.000 Ft
  • Alapterület: 12 m2
  • Épület szintjei: 3 szintes

Leírás

Azonosító: E-III-3-146

Eladó teremgarázs beálló III. kerület, Óbudán, a Pacsirtamező utcában. Óbuda egyik legkedveltebb részén,  kínálunk eladásra egy 12 m²-es, gépi emelő szerkezetes teremgarázs beállót, amely az AMFI apartmanház alatt található. A beálló tökéletes választás mindazok számára, akik biztonságos és praktikus parkolást keresnek a környéken. A teremgarázs kényelmesen megközelíthető, a bejárat pedig távirányítós kapuval nyitható, így időt és energiát spórolhat meg minden parkolásnál.
A garázs 5 méter hosszú, 2,8 méter széles és 1,55 méter magas, ezek a méretek optimálisak a legtöbb személygépjármű számára. A közös költség mindössze 2800 Ft, amely rendkívül kedvező egy ilyen kiemelt helyszínen. Ez különösen vonzó lehet azoknak, akik a környéken élnek, vagy rendszeresen járnak ide, és szeretnének biztonságos, kényelmes helyet találni autójuk számára.
Óbuda egy folyamatosan fejlődő, népszerű kerület, ahol a történelmi hangulat és a modern városi élet találkozik. A Pacsirtamező utca a kerület központi része, kiváló közlekedési lehetőségekkel. A közelben számos szolgáltatás elérhető, mint például éttermek, kávézók, üzletek, és sportlétesítmények. A közeli Flórián tér, Óbudai Egyetem, valamint a Kolossy tér közelsége miatt a helyszín különösen előnyös azok számára, akik a belváros felé, illetve a III. kerület más részeire szeretnének gyorsan eljutni.
A környék kiváló tömegközlekedési lehetőségeket kínál: villamos, busz és HÉV is könnyedén elérhető. Az autós közlekedéshez a belváros gyorsan megközelíthető, így az itt vásárolt parkolóhely nemcsak egyéni felhasználásra, hanem akár befektetési céllal is remek választás lehet, mivel a biztonságos parkolók iránti kereslet folyamatosan növekszik.
Ne maradjon le erről a kedvező lehetőségről, és biztosítsa járművének a legjobb parkolási lehetőséget Óbudán!
 

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!
 

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!

Mobil: +36-20-852-8402

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/283

Alaprajz

Eladó Garázs Budapest III. kerület ingatlan alaprajz

Üzenet a értékesítőnek


Mi is ez a tároló?
Az ingatlan tároló egy ideiglenes hely, ahová összeválogathatja portálunkon az Önnek tetsző ingatlanokat, majd végül egy helyen, egyszerre tudja az elmentett ingatlanokat ismét megtekinteni, összehasonlítani és végül dönteni.


Tegye fel kérdését jogászunknak, ide kattintva.

Vagy nézze meg mások mit kérdeztek:
MEGNÉZEM

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



Ingatlan hírek és információk ELSŐ KÉZBŐL

Iratkozzon fel hírlevelünkre még ma, és mi havonta egyszer elküldjük Önnek a legfontosabb piaci változásokat, ingatlan trendeket és vásárlási tanácsokat, tippeket!

INGATLAN FIGYELŐ   INGATLAN JOGI SEGÍTSÉG