Menü

Eladó Üzlethelyiség Budapest III. kerület

Budapest III. kerület, Óbuda, Tímár utca

57.300.000 Ft

(145.757 €)

Eladó Üzlethelyiség Budapest III. kerület
 aaaaaaEladó Üzlethelyiség Budapest III. kerület aaaaaaEladó Üzlethelyiség Budapest III. kerület aaaaaaEladó Üzlethelyiség Budapest III. kerület

+2

 aaaaaaEladó Üzlethelyiség Budapest III. kerület

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Üzlethelyiség
  • Ár: 57.300.000 Ft
  • Alapterület: 56 m2
  • Emelet: Földszint
  • Épület szintjei: 4 szintes
  • Kilátás: Utcai
  • Állapot: Újszerű
  • Fűtés: Házközponti fűtés egyedi méréssel
  • Komfort: Komfort
  • Parkolás: Utcán, közterületen

Leírás

Azonosító: E-III-3-131 

Budapest III. kerületében, a Tímár utca és Zápor utca találkozásánál, egy újszerű építésű ház földszintjén vár rád ez a szuper lehetőség! 
Az ingatlan 56 m²-es alapterületű, praktikus elrendezéssel rendelkezik: egy 44 m²-es irodahelyiség, egy stílusos füstüveg fallal leválasztott 20 m²-es tárgyaló, és egy 2 m²-es mellékhelyiség biztosítja a kényelmes munkavégzést. A bejárat egy fűtött előtéren keresztül vezet az irodába, ahol biztonsági ajtó gondoskodik a nyugalomról. Az utcai front és az előtér végig hőszigetelt üvegfelületekkel van ellátva, ami garantálja a természetes fényt és a modern megjelenést. Az ingatlan klimatizált, a fűtést a társasház közös kazánja biztosítja, a vízellátás almérőn keresztül történik. Ez a helyiség tökéletes választás befektetésként is, hiszen jelenleg egy elegáns cipőbolt működik benne, korábban pedig egy beruházói iroda használta, így sokoldalúan hasznosítható. Az ingatlan kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik, hiszen a rezsiköltség, közös költséggel együtt, mindössze havi 30-40 ezer Ft körül mozog, ami hihetetlenül kedvező ebben a környékben.
Parkolási lehetőség is biztosított, a társasház belső udvarán felszíni beálló bérelhető vagy akár megvásárolható. Ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget! Hívj most, és nézd meg személyesen!

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-8402

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/283

Alaprajz

Eladó Üzlethelyiség Budapest III. kerület ingatlan alaprajz

Üzenet a értékesítőnek


Mi is ez a tároló?
Az ingatlan tároló egy ideiglenes hely, ahová összeválogathatja portálunkon az Önnek tetsző ingatlanokat, majd végül egy helyen, egyszerre tudja az elmentett ingatlanokat ismét megtekinteni, összehasonlítani és végül dönteni.


Tegye fel kérdését jogászunknak, ide kattintva.

Vagy nézze meg mások mit kérdeztek:
MEGNÉZEM

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



Ingatlan hírek és információk ELSŐ KÉZBŐL

Iratkozzon fel hírlevelünkre még ma, és mi havonta egyszer elküldjük Önnek a legfontosabb piaci változásokat, ingatlan trendeket és vásárlási tanácsokat, tippeket!

INGATLAN FIGYELŐ   INGATLAN JOGI SEGÍTSÉG