Menü

Eladó Panel lakás Budapest IV. kerület

Budapest IV. kerület, Káposztásmegyer I. sz. ltp., Bőröndös utca

53.800.000 Ft

(136.854 €)

Eladó Panel lakás Budapest IV. kerület
 aaaaaaEladó Panel lakás Budapest IV. kerület aaaaaaEladó Panel lakás Budapest IV. kerület aaaaaaEladó Panel lakás Budapest IV. kerület

+4

 aaaaaaEladó Panel lakás Budapest IV. kerület aaaaaaEladó Panel lakás Budapest IV. kerület aaaaaaEladó Panel lakás Budapest IV. kerület

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Panel lakás
  • Ár: 53.800.000 Ft
  • Alapterület: 68 m2
  • Emelet: 10. emelet
  • Szobák: 3 szoba
  • Épület szintjei: 10 szintes, lift van
  • Kilátás: Panoráma
  • Állapot: Jó állapotú
  • Fűtés: Távhő egyedi merővel
  • Komfort: Összkomfort
  • Parkolás: Utcán, közterületen

Leírás

Azonosító: E-IV-3-132

Eladásra kínálunk Budapest., IV. kerület, Káposztásmegyer, Bőröndös utcában, egy kiváló állapotú, 68 négyzetméteres, 10. emeleti lakást, amely a város szívében, mégis egy békés zöldövezetben helyezkedik el. A déli fekvésű ingatlan ragyogó napfényben fürdik, miközben modern komfortot nyújt a mindennapokhoz. A lakás különlegessége a teljesen felszerelt konyha, ahol beépített okos tűzhely és mosogatógép várja az új tulajdonosát. Az ingatlan három külön nyíló szobával rendelkezik, így ideális lehet családoknak, vagy azoknak, akik otthoni irodát keresnek.  
A felújítás során a víz- és villanyvezetékek teljes cseréje megtörtént, a fürdőszoba pedig kényelmesen kibővült, így maximális komfortot biztosítva. A szobákban meleg parketta, míg a többi helyiségben igényes járólap található. A redőnyök és szúnyoghálók, valamint a beépített légkondicionáló tovább emelik a lakás komfortfokozatát.
A lakás elhelyezkedése egyszerűen páratlan. Csak néhány perc sétára találhatók uszodák, jégcsarnok, íjászközpont, orvosi rendelők, óvodák és iskolák, valamint nagyobb bevásárlóközpontok, mint a Spar és Auchan. A természetkedvelők számára a Farkas erdő és a patak közelsége valódi kincset jelent, ahol a sípálya és a bringás tanpálya is könnyen elérhető. A lakás fenntarthatóságáról a modern szigetelés, az egyedi mérésű távfűtés és a gázbekötés hiánya gondoskodik, így csak annyit fizet, amennyit valóban használ.

Ez az otthon tökéletes választás mindazoknak, akik szeretnének a város nyüzsgésében élni, mégis élvezni a természet közelségét, és mindezt egy modern, kényelmes lakásban. 

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-8402

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/283

Alaprajz

Eladó Panel lakás Budapest IV. kerület ingatlan alaprajz

Üzenet a értékesítőnek


Mi is ez a tároló?
Az ingatlan tároló egy ideiglenes hely, ahová összeválogathatja portálunkon az Önnek tetsző ingatlanokat, majd végül egy helyen, egyszerre tudja az elmentett ingatlanokat ismét megtekinteni, összehasonlítani és végül dönteni.


Tegye fel kérdését jogászunknak, ide kattintva.

Vagy nézze meg mások mit kérdeztek:
MEGNÉZEM

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



Ingatlan hírek és információk ELSŐ KÉZBŐL

Iratkozzon fel hírlevelünkre még ma, és mi havonta egyszer elküldjük Önnek a legfontosabb piaci változásokat, ingatlan trendeket és vásárlási tanácsokat, tippeket!

INGATLAN FIGYELŐ   INGATLAN JOGI SEGÍTSÉG