Menü

Eladó Garázs Budapest IX. kerület

Budapest IX. kerület, Belváros, Erkel utca

14.000.000 Ft

(35.490 €)

Eladó Garázs Budapest IX. kerület
 aaaaaaEladó Garázs Budapest IX. kerület aaaaaaEladó Garázs Budapest IX. kerület aaaaaaEladó Garázs Budapest IX. kerület

+3

 aaaaaaEladó Garázs Budapest IX. kerület aaaaaaEladó Garázs Budapest IX. kerület

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Garázs
  • Ár: 14.000.000 Ft
  • Alapterület: 12 m2
  • Emelet: Alagsor
  • Épület szintjei: 4 szintes, lift van

Leírás

Azonosító: E-IX-29-284/1

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget! 
Belső Ferencvárosban, a Kálvin tér közelében, a Ráday utca szomszédságában egy új építésű, kamerával őrzött társasházban található egy teremgarázs az Erkel utcában.
Ez a parkolóhely minden igényt kielégít: műgyantás burkolattal rendelkezik, bekamerázott és rendszeresen karbantartott. A -3. szinten található, így biztosítva van a nyugodt és biztonságos parkolás. Méretéből adódóan könnyen manőverezhető, még akkor is, ha a szomszédos parkolóhelyek foglaltak. A környék infrastruktúrája kiváló, a Ráday utca pedig számos étteremmel és kávézóval várja Önt. Mindössze 5 percre található gyalogosan a Nagycsarnok, és több egyetem, iskola és óvoda is a közelben van. 
Mérete: 12 nm Közös költség: 3.200 Ft/Hó
Ha parkolási gondokkal küzd a környéken, vagy csak biztonságos helyen szeretné tartani gépkocsiját, vagy akár egy jó befektetési lehetőséget keres, akkor ez a teremgarázs beállóhely tökéletes választás lehet Önnek. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, és tegye meg az első lépést a kényelmes és biztonságos parkolás felé!

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-5203

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/240

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



További kérdése lenne ?

Segítünk megtalálni álmai ingatlanját.

INGATLAN FIGYELŐ