Menü

Értékesítőink

Lukács Brigitta

Lukács Brigitta +36-20-852-5203 starting29@startingiroda.hu

Bemutatkozás:
Engedje meg, hogy bemutatkozzak: Lukács Brigitta vagyok és több, mint 5 éve foglalkozom ingatlan értékesítéssel. Nagyon fontosnak tartom a minőségi munkát, a felkészültséget, a szakmai tudást.
Partner cégem, Starting Ingatlan Iroda, 15 éve működik Budapest minden kerületében sikeresen. Az iroda mottója a terület orientáltság, tehát komolyan vesszük a helyismeretet és az adott terület piaci dinamikájának a megismerését.
Működési területem: Budapest IX., X., XI., XXII. kerület. Főként lakóingatlanok, nyaralok, telek, iroda, raktár, kocsibeálló és ipari területek közvetítését vállalom.
Szerencsésnek érzem magam, hogy olyan munkát végezhetek, amit szeretek. Imádom felfedezni a csodálatos épületeket és meghallgatni a különleges történeteket, amik egy-egy ingatlanhoz kapcsolódnak. Fontosnak tartom, hogy megtaláljam az ügyfeleim számára a legideálisabb megoldást.
Mentorként és területi vezetőként is képviselem ügyfeleim érdekeit. Számomra azonban mindig is a személyes kapcsolatok és a bizalomépítés volt a legfontosabb. Folyamatosan fejlesztem magam az ingatlanpiac változásaihoz igazodva, hogy mindig naprakész és szakmailag felkészült legyek.
Mottóm: A tisztességes, korrekt, körültekintő ingatlan közvetítést preferálom, empatikus ügyfélkezeléssel és naprakész szakmai tudással.
Az Ön teljes körű kiszolgálása érdekében szolgáltatásaink közé tartozik:
- Bankfüggetlen hiteltanácsadás
- Energetikai tanúsítvány készítés
- Tulajdoni lap lekérése
- Jogi tanácsadás és ingatlanos ügyvédi segítség
- Adásvételi ügyintézés
- Földhivatali eljárás során való segítségnyújtás
- Birtokbaadási jegyzőkönyv készítése
- Meghatalmazások elkészítése
- Elővásárlási jogról lemondó nyilatkozatok begyűjtése
- Alapító okirat beszerzése
- Közös képviselettel kapcsolatos egyeztetések
Kérem, tegyen próbára és tiszteljen meg bizalmával! Keressen telefonon a +36-20-852-5203-as számon, vagy személyesen a 1076 Budapest, Garay tér 17. szám alatt található irodánkban,

TOVÁBB

Ingatlan kínálatom

Ingatlan hírek és információk ELSŐ KÉZBŐL

Iratkozzon fel hírlevelünkre még ma, és mi havonta egyszer elküldjük Önnek a legfontosabb piaci változásokat, ingatlan trendeket és vásárlási tanácsokat, tippeket!

INGATLAN FIGYELŐ   INGATLAN JOGI SEGÍTSÉG