Menü

Eladó Üzlethelyiség Etyek

Etyek, , Sóskúti út

35.500.000 Ft

(89.992 €)

Eladó Üzlethelyiség Etyek
 aaaaaaEladó Üzlethelyiség Etyek aaaaaaEladó Üzlethelyiség Etyek aaaaaaEladó Üzlethelyiség Etyek

+1


Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Üzlethelyiség
  • Ár: 35.500.000 Ft
  • Alapterület: 85 m2
  • Telek mérete: 120 m2
  • Emelet: Alagsor
  • Szobák: 2 szoba
  • Épület szintjei: 1 szintes
  • Állapot: Jó állapotú

Leírás

Azonosító: OEE-XI-013

Etyek-Budai Borvidéken, Budapest Szőlőskertjében a Sóskúti pincesoron eladó 85 nm-es borpince présházzal. 
Etyek egyik gyöngyszeme ez a történelmi jelentőségű patinás pincesor. A présház 35 nm-es a pince 50 nm-es. Jó állapotú, víz, villany közművel ellátott, ezenfelül mellékhelyiséggel is rendelkezik. Muzeális 1854-es bálvány préssel, csikótűzhellyel ellátott. A pince jelenleg: Ital- kiskereskedelem engedéllyel rendelkezik. 
A pince feletti kb. 120 m2 földterület tulajdoni lap szerint a pincéhez tartozik.A helyiek és az idelátogatók egyik kedvenc helye, hiszen bor kóstolók, baráti összejövetelek alkalmával egy - egy finom etyeki bor mellet kellemes környezetben kis lazításra kikapcsolódásra van lehetőség. Nemzetközi hírű bortermeléséről és az erre épülő turizmusáról ismert településén évente négy alkalommal rendezik meg a rengeteg látogatót vonzó, Etyeki Piknik elnevezésű gasztronómia fesztivált. A fesztivál célja a település borosgazdáinak, pincészeteinek pálinkafőzők, valamint helyi kézműves családok, sajtműhelyek, sonkamesterek Stb. Ínycsiklandó gasztronómiai portékájának népszerűsítése.
Etyek Budapesttől nyugati irányban az M1 autópályán autózva Pest megye határán a fővárostól mindössze 26 km-re!

Azon kedves ügyfeleknek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon
Mobil: +36-20-852-5203

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



További kérdése lenne ?

Segítünk megtalálni álmai ingatlanját.

INGATLAN FIGYELŐ