Menü

Kiadó Tégla lakás Budapest IX. kerület

Budapest IX. kerület, Belváros, Erkel utca

285.000 Ft / hó

(725 €)

Kiadó Tégla lakás Budapest IX. kerület
 aaaaaaKiadó Tégla lakás Budapest IX. kerület aaaaaaKiadó Tégla lakás Budapest IX. kerület aaaaaaKiadó Tégla lakás Budapest IX. kerület

+12

 aaaaaaKiadó Tégla lakás Budapest IX. kerület aaaaaaKiadó Tégla lakás Budapest IX. kerület aaaaaaKiadó Tégla lakás Budapest IX. kerület aaaaaaKiadó Tégla lakás Budapest IX. kerület aaaaaaKiadó Tégla lakás Budapest IX. kerület aaaaaaKiadó Tégla lakás Budapest IX. kerület aaaaaaKiadó Tégla lakás Budapest IX. kerület aaaaaaKiadó Tégla lakás Budapest IX. kerület aaaaaaKiadó Tégla lakás Budapest IX. kerület aaaaaaKiadó Tégla lakás Budapest IX. kerület aaaaaaKiadó Tégla lakás Budapest IX. kerület

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Kiadó
  • Tipus: Tégla lakás
  • Ár: 285.000 Ft/ hó
  • Alapterület: 81 m2
  • Emelet: 3. emelet
  • Szobák: 2 szoba
  • Épület szintjei: 3 szintes, lift van
  • Bútorozott: Részben bútorozott
  • Kilátás: Utcai és udvari
  • Állapot: Jó állapotú
  • Fűtés: Cirkó
  • Komfort: Összkomfort
  • Parkolás: Utcán, közterületen

Leírás

Azonosító: B-IX-29-213

Kiadó lakás Budapest belvárosában, a Kálvin tér és a Corvinus Egyetem közvetlen közelében! 
Az Erkel utcában található, 81 nm-es, világos, részben bútorozott, gépesített lakás kitűnő állapotban várja új lakóit. Az ingatlan tágas előtérrel fogad, ahol egy hatalmas gardróbszekrény áll rendelkezésre, ideális tároló helyet biztosítva. Jobbra található a tágas, stílusos, szigettel ellátott, gépesített konyha és étkező, amely tökéletes helyszín a közös étkezésekhez. A közel 30 nm-es nappali és a 18 nm-es hálószoba tágas és világos teret kínálnak. Az ingatlan részben bútorozott, így csak a szobákat kell berendeznie, hogy teljesen saját ízlésére formálhassa új otthonát. A modern fürdőszoba elegáns, üvegfallal elválasztott zuhanyzóval, mosdóval, toalettel és mosógéppel felszerelt. Ez a lakás ideális választás irodának, pároknak vagy családoknak. Kisállat nem hozható, dohányzás nem megengedett, így tiszta és egészséges környezetet biztosít. A költözéshez 2 havi kaució és az első havi bérleti díj szükséges. A közös költség mindössze 23.000 Ft/hó, és a birtokba adás közjegyzői közokiratban történik, melynek díját a bérlő és a tulajdonos fele-fele arányban fizetik meg. 
A lakás infrastruktúrája kiváló, rengeteg turista látványosság található a közelben, mint például a Bálna terasz, ahonnan gyönyörködhetünk a Duna panorámájában, a Corvinus Egyetem, a Gellért-hegy és a Citadella. Vásárlási lehetőségek a Fővám téri Központi Vásárcsarnokban, kikapcsolódási lehetőségek a Gellért vagy a Rudas gyógyfürdőben. Ebédeljen a Váci utcában, majd sétáljon egyet a gyönyörű, felújított Nehru-parton, vagy kiránduljon a Gellért-hegyen és élvezze a Citadella nyújtotta egyedülálló városi panorámát.
A környék bővelkedik kulturális és szórakozási lehetőségekben is: éttermek, kávézók, cukrászdák, boltok, óvoda, iskola, játszótér, pékség, piac és múzeumok találhatók a közelben. Séta távolságra az Iparművészeti Múzeum, a MÜPA és a Nemzeti Színház is mindössze 3 villamosmegállóra található. Kiváló közlekedési lehetőségek a 3-as és 4-es metróval (Corvin negyed), a 4-6-os villamossal, a 2-es villamossal, valamint több busz- és trolijárattal, illetve éjszakai járatokkal is pillanatok alatt elérhető.
Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, tekintse meg és költözzön be ebbe a kitűnő adottságokkal rendelkező, otthonos lakásba Budapest szívében!

 A Bérlők számára a közvetítés díjmentes!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-5203

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/240

Üzenet a értékesítőnek


Mi is ez a tároló?
Az ingatlan tároló egy ideiglenes hely, ahová összeválogathatja portálunkon az Önnek tetsző ingatlanokat, majd végül egy helyen, egyszerre tudja az elmentett ingatlanokat ismét megtekinteni, összehasonlítani és végül dönteni.


Tegye fel kérdését jogászunknak, ide kattintva.

Vagy nézze meg mások mit kérdeztek:
MEGNÉZEM

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



Ingatlan hírek és információk ELSŐ KÉZBŐL

Iratkozzon fel hírlevelünkre még ma, és mi havonta egyszer elküldjük Önnek a legfontosabb piaci változásokat, ingatlan trendeket és vásárlási tanácsokat, tippeket!

INGATLAN FIGYELŐ   INGATLAN JOGI SEGÍTSÉG