Menü

Eladó Tégla lakás Budapest IX. kerület

Budapest IX. kerület, Rehabilitációs terület, Haller utca

67.500.000 Ft

(171.111 €)

Eladó Tégla lakás Budapest IX. kerület
 aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest IX. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest IX. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest IX. kerület

+8

 aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest IX. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest IX. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest IX. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest IX. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest IX. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest IX. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest IX. kerület

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Tégla lakás
  • Ár: 67.500.000 Ft
  • Alapterület: 73 m2
  • Emelet: Földszint
  • Szobák: 3 szoba
  • Épület szintjei: 4 szintes
  • Erkély: van, 4 m2
  • Kilátás: Utcai
  • Állapot: Felújítandó
  • Fűtés: Konvektor
  • Komfort: Összkomfort
  • Parkolás: Utcán, közterületen

Leírás

Azonosító: E-IX-29-276

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, és tekintse meg az ingatlant még ma!
Kivételes befektetési lehetőség a Ferencváros Rehabilitációs területén, Budapest szívében! Eladó egy 73 nm-es, 3 szobás, közepes állapotú tégla lakás a Haller utcában.
Az ingatlan kiváló elhelyezkedése és elrendezése ideálissá teszi irodának vagy magánrendelőnek, illetve nagycsaládosok számára is. A lakásba lépve tágas előtér fogad, jobbra az ablakos konyha található. A nappaliból nyílik egy 4 nm-es erkély, valamint egy hálószoba és egy dolgozószoba. Különlegessége, hogy mindhárom szoba egymásba nyílik, mégis külön-külön is jól használható. 
Az ingatlan korszerűsítésével pedig még nagyobb befektetési potenciált rejthet. 
Az esetleges felújításokkal és modernizálással még vonzóbbá tehető az ingatlan, ami növelheti annak értékét és vonz erejét a potenciális vevők vagy bérlők számára.
Az ingatlan per- és teher mentes, akár azonnal birtokba vehető.
Az infrastruktúra kiváló, ami ideális lehet a potenciális bérlők vagy vásárlók számára. A környéken több egyetem található, valamint olyan kórházak, mint a Gottsegen György Szív Klinika, Szent István Kórház, Heim Pál Kórház. Közel van továbbá a Lurdy Bevásárló Központ, Praktiker, valamint a Ferencvárosi Művelődési Központ (MÜPA, Művház), a Dunapart, a metró és közlekedési csomópontok. Emellett a környéken számos kényelmi és szabadidős lehetőség található, mint például játszótér, bölcsőde, óvoda, és a Telepy utcai Sport Általános Iskola.

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-5203

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/240

Alaprajz

Eladó Tégla lakás Budapest IX. kerület ingatlan alaprajz

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



További kérdése lenne ?

Segítünk megtalálni álmai ingatlanját.

INGATLAN FIGYELŐ