Menü

Eladó Tégla lakás Budapest IX. kerület

Budapest IX. kerület, Rehabilitációs terület, Sobieski János utca

60.000.000 Ft

(152.625 €)

Eladó Tégla lakás Budapest IX. kerület
 aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest IX. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest IX. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest IX. kerület

+14

 aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest IX. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest IX. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest IX. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest IX. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest IX. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest IX. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest IX. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest IX. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest IX. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest IX. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest IX. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest IX. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest IX. kerület

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Tégla lakás
  • Ár: 60.000.000 Ft
  • Alapterület: 62 m2
  • Emelet: Magasföldszint
  • Szobák: 2 szoba, 1 félszoba
  • Épület szintjei: 4 szintes
  • Kilátás: Udvari
  • Állapot: Felújított
  • Fűtés: Konvektor
  • Komfort: Összkomfort
  • Parkolás: Utcán, közterületen

Leírás

Azonosító: E-IX-29-305

Eladó Csendes, Modern Lakás a IX. Kerület Szívében!
Nagy várad tér és a Közszolgálati Egyetem közvetlen szomszédságában eladó egy 62 nm-es 2+1 félszobás tégla építésű, felújított lakás a Sobietski János utcában.
Kivételes lehetőség befektetőknek és első lakást vásárlóknak! Tulajdonostól tehermentesen és azonnal birtokba vehető. Az ingatlan a magasföldszinten helyezkedik el és rendkívül csendes, köszönhetően a társasház hátsó részében elhelyezkedésének. Az ingatlanhoz pince tárolórekesz is tartozik.
Kényelmes és Funkcionális Elrendezésjellemzi: A lakás három külön bejáratú szobával rendelkezik, amelyek hálószobaként vagy nappaliként is használhatók. A bejárat a belső udvarról közelíthető meg, a félszoba a belső udvarra, a két hátsó szoba  pedig egy zöldudvarra néz. A fürdőszoba és a kamraszekrény a világító udvar felé ablakosak. 
Az ingatlan 2012-ben teljeskörű felújításon esett át: az elektromos hálózat, a víz- és gázvezetékek, valamint a nyílászárók cseréje megtörtént. A műanyag ablakokra redőny és szúnyogháló került felszerelésre. A melegvizet egy 100 literes villanybojler szolgáltatja, éjszakai áram kiépítve. A két hátsó szobában gázkonvektor, a többi helyiségben elektromos padlófűtés található, amely helyiségenként külön vezérelhető. A konyha-étkezőben egy kiváló minőségű, magasfényű konyhabútor lett beépítve villanytűzhellyel, szagelszívóval és mosogatógéppel.
Kiváló Lokáció és Közlekedés: A belváros tömegközlekedéssel könnyen elérhető: az M3 metró Semmelweis Klinikák megállója és a 24/23-as villamos megállója pár perc sétára található. A környéken számos egyetem található, mint például a NKE, SOTE, Corvinus, ELTE és BME, valamint a Lechner Ödön fasori irodaházak is közel vannak, Orczy kert, így a lakás rendkívül jól kiadható.

 Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-5203

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/240

Alaprajz

Eladó Tégla lakás Budapest IX. kerület ingatlan alaprajz

Üzenet a értékesítőnek


Mi is ez a tároló?
Az ingatlan tároló egy ideiglenes hely, ahová összeválogathatja portálunkon az Önnek tetsző ingatlanokat, majd végül egy helyen, egyszerre tudja az elmentett ingatlanokat ismét megtekinteni, összehasonlítani és végül dönteni.


Tegye fel kérdését jogászunknak, ide kattintva.

Vagy nézze meg mások mit kérdeztek:
MEGNÉZEM

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



Ingatlan hírek és információk ELSŐ KÉZBŐL

Iratkozzon fel hírlevelünkre még ma, és mi havonta egyszer elküldjük Önnek a legfontosabb piaci változásokat, ingatlan trendeket és vásárlási tanácsokat, tippeket!

INGATLAN FIGYELŐ   INGATLAN JOGI SEGÍTSÉG