Menü

Eladó Raktár Budapest IX. kerület

Budapest IX. kerület, Középső-Ferencváros, Üllői út

38.100.000 Ft

(96.696 €)

Eladó Raktár Budapest IX. kerület
 aaaaaaEladó Raktár Budapest IX. kerület aaaaaaEladó Raktár Budapest IX. kerület aaaaaaEladó Raktár Budapest IX. kerület

+10

 aaaaaaEladó Raktár Budapest IX. kerület aaaaaaEladó Raktár Budapest IX. kerület aaaaaaEladó Raktár Budapest IX. kerület aaaaaaEladó Raktár Budapest IX. kerület aaaaaaEladó Raktár Budapest IX. kerület aaaaaaEladó Raktár Budapest IX. kerület aaaaaaEladó Raktár Budapest IX. kerület aaaaaaEladó Raktár Budapest IX. kerület aaaaaaEladó Raktár Budapest IX. kerület

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Raktár
  • Ár: 38.100.000 Ft
  • Alapterület: 125 m2
  • Emelet: Szuterén
  • Szobák: 2 szoba
  • Épület szintjei: 5 szintes
  • Kilátás: Udvari
  • Állapot: Jó állapotú
  • Komfort: Összkomfort
  • Parkolás: Utcán, közterületen

Leírás

Azonosító: E-IX-29-301

Kiváló Befektetési Lehetőség a Belváros Szívében –eladó egy 125 nm-es Loft Ingatlan az Üllői Úton, Közel a Corvin Plázához. 
Ez az ingatlan sokoldalúan hasznosítható, legyen szó irodáról, bemutatóteremről vagy raktárról, a lehetőségek száma végtelen. Elhelyezkedése Központi helyen, a társasház udvari bejáratán keresztül könnyen megközelíthető. Az ingatlan egy 67 nm-es egy tágas légterű helyiségből és egy 48 nm-es galériás részből áll, amely vizesblokkal (zuhanyzóval és mellékhelyiséggel) felszerelt. Modern infrastruktúra: Összközműves, külön vízórával, új kiépítésű víz-, áram- és gázvezetékkel. Belmagassága Kb. 4 méter, ami további kreatív lehetőségeket kínál a helységek kialakításában. Kiváló infrastruktúra: A környék infrastruktúrája kifogástalan, könnyen elérhető tömegközlekedési eszközökkel.
Gazdaságos fenntartá jellemzi Közös költség mindössze 55.000 Ft havonta. Lehetőség van további 30 nm-es helyiség bérlésére is..
Ez a loft ingatlan ideális választás mindazok számára, akik a belváros szívében, kiváló közlekedési lehetőségekkel rendelkező, modern és tágas ingatlant keresnek. Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget!

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-5203

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/240

Üzenet a értékesítőnek


Mi is ez a tároló?
Az ingatlan tároló egy ideiglenes hely, ahová összeválogathatja portálunkon az Önnek tetsző ingatlanokat, majd végül egy helyen, egyszerre tudja az elmentett ingatlanokat ismét megtekinteni, összehasonlítani és végül dönteni.


Tegye fel kérdését jogászunknak, ide kattintva.

Vagy nézze meg mások mit kérdeztek:
MEGNÉZEM

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



Ingatlan hírek és információk ELSŐ KÉZBŐL

Iratkozzon fel hírlevelünkre még ma, és mi havonta egyszer elküldjük Önnek a legfontosabb piaci változásokat, ingatlan trendeket és vásárlási tanácsokat, tippeket!

INGATLAN FIGYELŐ   INGATLAN JOGI SEGÍTSÉG