Menü

Kiadó Tégla lakás Budapest VI. kerület

Budapest VI. kerület, Terézváros (Nagykörúton belül), Káldy Gyula utca

320.000 Ft / hó

(812 €)

Kiadó Tégla lakás Budapest VI. kerület
 aaaaaaKiadó Tégla lakás Budapest VI. kerület aaaaaaKiadó Tégla lakás Budapest VI. kerület aaaaaaKiadó Tégla lakás Budapest VI. kerület

+4

 aaaaaaKiadó Tégla lakás Budapest VI. kerület aaaaaaKiadó Tégla lakás Budapest VI. kerület aaaaaaKiadó Tégla lakás Budapest VI. kerület

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Kiadó
  • Tipus: Tégla lakás
  • Ár: 320.000 Ft/ hó
  • Alapterület: 45 m2
  • Emelet: 6. emelet
  • Szobák: 2 szoba
  • Épület szintjei: 7 szintes, lift van
  • Bútorozott: Bútorozott
  • Kilátás: Utcai
  • Állapot: Jó állapotú
  • Fűtés: Cirkó
  • Komfort: Összkomfort
  • Parkolás: Utcán, közterületen

Leírás

Azonosító: B-VI-23-112

Kiadó egy kiváló elhelyezkedésű, 45 m²-es lakás Budapest VI. kerületében, a Király utca és az Andrássy út között található Káldy Gyula utcában. A lakás egy rendezett, lifttel felszerelt házban található, és minden igényt kielégít.
A lakás két külön nyíló szobával rendelkezik, amely tökéletes választás lehet egy vagy két személy számára. A tágas, 20 m²-es nappali ideális hely a pihenésre és szórakozásra, míg a kisebb, 11 m²-es hálószoba kényelmes és meghitt környezetet biztosít az alváshoz. A lakás teljesen bútorozott és gépesített, így az új bérlőnek csak a személyes tárgyait kell magával hoznia. A modern, beépített konyha minden szükséges eszközzel felszerelt, ami a mindennapi főzéshez szükséges, a fürdőszoba pedig kényelmes káddal rendelkezik, amely tökéletes egy hosszú nap utáni ellazuláshoz.
A közös költség mindössze 30 ezer forint, amely tartalmazza a közös területek karbantartását és egyéb közös költségeket. A környék egyszerűen lenyűgöző: a belváros látványosságai mindössze néhány perces sétával elérhetők, és a közeli metró- és buszmegállók kiváló közlekedést biztosítanak a város bármely pontjára.
Ez a lakás tökéletes választás mindazok számára, akik egy kényelmes, jól felszerelt és kiváló elhelyezkedésű otthont keresnek Budapest szívében.
Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, és legyen Ön az aki beköltözik ebbe a csodálatos lakásba!

Bérlők részére a közvetítés díjmentes!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-448-6400

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/105

Üzenet a értékesítőnek


Mi is ez a tároló?
Az ingatlan tároló egy ideiglenes hely, ahová összeválogathatja portálunkon az Önnek tetsző ingatlanokat, majd végül egy helyen, egyszerre tudja az elmentett ingatlanokat ismét megtekinteni, összehasonlítani és végül dönteni.


Tegye fel kérdését jogászunknak, ide kattintva.

Vagy nézze meg mások mit kérdeztek:
MEGNÉZEM

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



Ingatlan hírek és információk ELSŐ KÉZBŐL

Iratkozzon fel hírlevelünkre még ma, és mi havonta egyszer elküldjük Önnek a legfontosabb piaci változásokat, ingatlan trendeket és vásárlási tanácsokat, tippeket!

INGATLAN FIGYELŐ   INGATLAN JOGI SEGÍTSÉG