Menü

Értékesítőink

Sylvester Imola

Sylvester Imola +36-20-448-6400 starting23@startingiroda.hu

Bemutatkozás:
Kedves Érdeklődő!
Sylvester Imola vagyok, és arra specializálódtam, hogy segítsek az embereknek megtalálni az álomotthonukat. Az ingatlanok területén már több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezem. Cégünk már 15 éve működik sikeresen Budapest minden kerületében.
Az iroda mottónk a terület orientáltság, ami azt jelenti, hogy minden kerületet alaposan ismerünk, de különösen jártasak vagyunk a belvárosi kerületekben. Célom az, hogy megtaláljam az ügyfelek számára a tökéletes ingatlant, amely leginkább megfelel az elképzeléseiknek.
Jelenleg területi aszisztensként dolgozom a Budapest 5, 6, 7, 8. kerületeiben, és szakmai tudásomat napról napra kamatoztatom. Az ingatlan értékesítése számomra nem csupán üzlet, hanem életünk alakításának része is. Minden üzlet mögött egy személyes történet és életminőségünk alakítása áll.
Elkötelezett vagyok abban, hogy minden ügyfelemnek segítsek megtalálni az otthonát, amelyet igazán a sajátjuknak érezhetnek. Legyen szó lakásról vagy befektetési lehetőségről, szakértelmemmel garantálom, hogy az ingatlanügyletek zökkenőmentesen és sikeresen zárulnak.
Ha bármilyen kérdése van, ne habozzon felvenni velem a kapcsolatot telefonon a +36-20-448-6400-as számon, vagy személyesen találkozhatunk irodánkban a belvárosban, a 7. kerületben, a Garay tér 17. alatt.
Remélem, hogy hamarosan segíthetek Önnek megtalálni a tökéletes otthont!

TOVÁBB

Ingatlan kínálatom

Ingatlan hírek és információk ELSŐ KÉZBŐL

Iratkozzon fel hírlevelünkre még ma, és mi havonta egyszer elküldjük Önnek a legfontosabb piaci változásokat, ingatlan trendeket és vásárlási tanácsokat, tippeket!

INGATLAN FIGYELŐ   INGATLAN JOGI SEGÍTSÉG