Menü

Eladó Tégla lakás Budapest VI. kerület

Budapest VI. kerület, Terézváros (Nagykörúton belül), Király utca

68.990.000 Ft

(174.888 €)

Eladó Tégla lakás Budapest VI. kerület
 aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest VI. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest VI. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest VI. kerület

+4

 aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest VI. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest VI. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest VI. kerület

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Tégla lakás
  • Ár: 68.990.000 Ft
  • Alapterület: 88 m2
  • Emelet: 3. emelet
  • Szobák: 2 szoba, 1 félszoba
  • Épület szintjei: 3 szintes
  • Kilátás: Udvari
  • Állapot: Közepes állapotú
  • Fűtés: Konvektor
  • Komfort: Összkomfort
  • Parkolás: Utcán, közterületen

Leírás

Azonosító: E-VI-23-661

Elképesztő lehetőség! Elérhetővé vált Budapesten, a VII. kerület belső részén, a Király utcában, felújítandó, de hihetetlen potenciállal bíró, legfelső, 3. emeleti lakás. Habár lift nincs a házban, nem hagyhatod, hogy ez hátrányként szolgáljon, hiszen a lakás igazi nyugalom oázis, ahová a belváros zaja nem hallatszik be. 
Az amúgy is tágas, 88 m2-es ingatlanban sok beépített tükör található, ami vizuálisan tágítja a lakás tereit. Minden szobában tükörrel ellátott beépített szekrények találhatóak, amelyekkel maximálisan kihasználhatod a rendelkezésedre álló helyet. Az egyedi galériák nem csak stílusosak, de további tárolóhelyet is biztosítanak. 
A lakás kisebb-nagyobb korszerűsítést igényel, de így valóra tudod váltani saját elképzeléseidet és ezzel lehetőséget kapsz arra, hogy egyedülálló stílust és hangulatot varázsolj az ingatlanba. Különlegessége, hogy a szobák ablakai előtt nincs közlekedő, így a lakás nagyon csendes és nyugodt. Három külön nyíló szobával plusz galériával, tágas konyhával, sarokkádas fürdőszobával, külön illemhelyiséggel befektetésre, kiadásra is tökéletes választás lehet. 
Közös költség: 32.000 ft, ebben korlátlan víz díj és felújítási alap is benne foglaltatik. Fűtés korszerűsítése javasolt.
Kiváló a tömegközlekedés, 4-6, troli, buszok, pár lépésre, Deák tér, Óriáskerék, egyéb látványosságok is séta távolságra. 
Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget!

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-448-6400

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/105

Alaprajz

Eladó Tégla lakás Budapest VI. kerület ingatlan alaprajz

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



További kérdése lenne ?

Segítünk megtalálni álmai ingatlanját.

INGATLAN FIGYELŐ