Menü

Eladó Garázs Budapest VII. kerület

Budapest VII. kerület, Buli negyed, Holló utca

15.000.000 Ft

(38.025 €)

Eladó Garázs Budapest VII. kerület
 aaaaaaEladó Garázs Budapest VII. kerület aaaaaaEladó Garázs Budapest VII. kerület aaaaaaEladó Garázs Budapest VII. kerület

+1


Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Garázs
  • Ár: 15.000.000 Ft
  • Alapterület: 14 m2
  • Emelet: Alagsor
  • Épület szintjei: 7 szintes, lift van

Leírás

Azonosító:E-VI-23-665

Elképesztő lehetőség vár rád Budapesten a VII. kerületben, a Holló utcában, a Gozsdu udvar alatt! 
Eladásra kínálunk neked egy exkluzív teremgarázs beállóhelyet, ami 14 négyzetméteres területén kényelmes parkolást biztosít. A teremgarázs kamerákkal őrzött, bejárata távirányítóval működik.
Nem csupán praktikus, de befektetés szempontjából is kiváló lehetőséget rejt magában. A környék kevés parkolóhellyel rendelkezik, így ez a teremgarázs kiadásra is ideális választás lehet, hozva ezzel is számottevő extra jövedelmet.
Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget a VII. kerületben, ahol az értékálló ingatlanok mindig magas keresletnek örvendenek. 
Szerezd meg most ezt a teremgarázs beállóhelyet, és élvezd a könnyű parkolást és a befektetési potenciált, amit ez az egyedi lehetőség kínál!

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-448-6400

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/105

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



További kérdése lenne ?

Segítünk megtalálni álmai ingatlanját.

INGATLAN FIGYELŐ