Menü

Eladó Üzlethelyiség Budapest VIII. kerület

Budapest VIII. kerület, Palota negyed, József körút

53.000.000 Ft

(134.354 €)

Eladó Üzlethelyiség Budapest VIII. kerület
 aaaaaaEladó Üzlethelyiség Budapest VIII. kerület aaaaaaEladó Üzlethelyiség Budapest VIII. kerület aaaaaaEladó Üzlethelyiség Budapest VIII. kerület

+1


Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Üzlethelyiség
  • Ár: 53.000.000 Ft
  • Alapterület: 110 m2
  • Emelet: Földszint
  • Épület szintjei: 4 szintes
  • Kilátás: Udvari
  • Állapot: Felújítandó
  • Fűtés: Egyéb
  • Parkolás: Utcán, közterületen

Leírás

Azonosító:E-VIII-23-668

Elképesztő befektetési lehetőség a VIII. kerületben, József körúton!
Az ingatlan együttes  110 m2 alapterülettel rendelkezik, amely magában foglalja a 55 m2-es alsó szintet és az 55 m2-es galériát, mely 2 méteres belmagasságával különleges atmoszférát teremt. Az ingatlan rendkívüli lehetőséget kínál több lakás kialakítására, az egyedülálló belmagasság 5.7 révén . A házban  hasonló üzletek már lakássá alakultak át, így ez az ingatlan ideális választás lehet befektetők és fejlesztők számára. Az öt külön bejárat és az ablakokkal ellátott galéria részek lehetővé teszik a sokoldalú felhasználást. 
Az bejárati ajtók ráccsal védettek, biztonságos környezetet biztosítva. Az ingatlan teljes mértékben közművesített, villany, víz, csatorna és gáz bekötésekkel rendelkezik. A ház elhelyezkedése kiváló, könnyen megközelíthető mind a József körútról, mind a Somogyi Béla utcáról. A Blaha Lujza tér mindössze néhány perc sétára található, így az ingatlan ideális választás mindazok számára, akik a város központjában szeretnének befektetni vagy élni. 
Ne hagyja ki ezt a rendkívüli lehetőséget, és vegye meg ezt az ingatlant, amely garantáltan magas hozamot hozhat Önnek!

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-448-6400

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/105

Alaprajz

Eladó Üzlethelyiség Budapest VIII. kerület ingatlan alaprajz

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



További kérdése lenne ?

Segítünk megtalálni álmai ingatlanját.

INGATLAN FIGYELŐ