Menü

Eladó Tégla lakás Budapest X. kerület

Budapest X. kerület, Óhegy, Gyömrői út

27.900.000 Ft

(71.527 €)

Eladó Tégla lakás Budapest X. kerület
 aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest X. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest X. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest X. kerület

+4

 aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest X. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest X. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest X. kerület

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Tégla lakás
  • Ár: 27.900.000 Ft
  • Alapterület: 29 m2
  • Emelet: Földszint
  • Szobák: 1 szoba
  • Épület szintjei: 1 szintes
  • Kertkapcsolat: igen
  • Kilátás: Udvari
  • Állapot: Felújított
  • Fűtés: Konvektor
  • Komfort: Összkomfort
  • Parkolás: Utcán, közterületen

Leírás

Azonosító: E-X-29-239

Kőbánya Óhegy részén, 9 lakásos társasházban eladó egy 29 nm-es 1 szobás részben felújított lakás a Gyömrői úton.
Az ingatlanba lépve az előtérben találjuk magunkat, ahol jobb oldalra néz a nappali, ami szint eltolással meglett emelve. Nyitott gipsz stukko, oszlop elemekkel díszített, díszüveggel világosítva, így növelve az életteret. Az ingatlan új műanyag nyílászáróval, bejárati ajtóval felszerelt. Balra a konyhában kis sziget került kialakításra, melyből nyílik a fürdőszoba. Itt kb: 2 nm-es burkolat cseréje folyamatban. A fűtésről gázkonvektor gondoskodik. A Tulajdoni lapon 29 nm-es, de a valóságban 35 nm. A lakáshoz tartozik pince, padlás és egy kis előkert is. Kiválóan alkalmas első lakás vásárlóknak, vagy befektetésnek. Akár családoknak, akár pároknak ideális, hiszen iskolák, óvoda, közért, park, játszótér, patika a közelben.
Közelben a Richter Gedeon Rt. Pihenő Parkja, Zsíros Tibor Kosárlabda Csarnok, Spartacus Sport egyesület. A közlekedés kiváló, kőbánya alsó vasútállomás és Kőbánya-Kispest metróállomás is, 10 percen belül elérhető tömegközlekedéssel és autóval egyaránt. Interspar, Lidl, Penny, Auchan, Deichmann, Kik, Fressnapf, Mcdonalds stb. 2 km-en belül. Járatok Busz: 151, 217 E, 85 Autóval parkolás a társasház előtt, díjmentesen lehetséges.
Az ingatlan per-és tehermentes, azonnal birtokba vehető.

Azon kedves ügyfeleknek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon
Mobil: +36-20-852-5203

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu

Alaprajz

Eladó Tégla lakás Budapest X. kerület ingatlan alaprajz

Üzenet a értékesítőnek


Mi is ez a tároló?
Az ingatlan tároló egy ideiglenes hely, ahová összeválogathatja portálunkon az Önnek tetsző ingatlanokat, majd végül egy helyen, egyszerre tudja az elmentett ingatlanokat ismét megtekinteni, összehasonlítani és végül dönteni.


Tegye fel kérdését jogászunknak, ide kattintva.

Vagy nézze meg mások mit kérdeztek:
MEGNÉZEM

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



Ingatlan hírek és információk ELSŐ KÉZBŐL

Iratkozzon fel hírlevelünkre még ma, és mi havonta egyszer elküldjük Önnek a legfontosabb piaci változásokat, ingatlan trendeket és vásárlási tanácsokat, tippeket!

INGATLAN FIGYELŐ   INGATLAN JOGI SEGÍTSÉG