Menü

Eladó Üzlethelyiség Budapest X. kerület

Budapest X. kerület, Óhegy, Martinovics tér

39.800.000 Ft

(101.241 €)

Eladó Üzlethelyiség Budapest X. kerület
 aaaaaaEladó Üzlethelyiség Budapest X. kerület aaaaaaEladó Üzlethelyiség Budapest X. kerület aaaaaaEladó Üzlethelyiség Budapest X. kerület

+11

 aaaaaaEladó Üzlethelyiség Budapest X. kerület aaaaaaEladó Üzlethelyiség Budapest X. kerület aaaaaaEladó Üzlethelyiség Budapest X. kerület aaaaaaEladó Üzlethelyiség Budapest X. kerület aaaaaaEladó Üzlethelyiség Budapest X. kerület aaaaaaEladó Üzlethelyiség Budapest X. kerület aaaaaaEladó Üzlethelyiség Budapest X. kerület aaaaaaEladó Üzlethelyiség Budapest X. kerület aaaaaaEladó Üzlethelyiség Budapest X. kerület aaaaaaEladó Üzlethelyiség Budapest X. kerület

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Üzlethelyiség
  • Ár: 39.800.000 Ft
  • Alapterület: 110 m2
  • Emelet: Szuterén
  • Szobák: 5 szoba
  • Épület szintjei: 5 szintes
  • Kilátás: Utcai
  • Állapot: Felújított
  • Fűtés: Villany fűtés
  • Komfort: Összkomfort
  • Parkolás: Utcán, közterületen

Leírás

Azonosító: E-X-29-309

Kiváló lehetőség Budapest 10. kerületének szívében a Martinovics téren! 
Egy frissen felújított, 110 négyzetméteres szuterén ingatlan eladó, amely ideális választás lehet különféle vállalkozások számára. Az ingatlan tágas, világos terekkel rendelkezik, köszönhetően a nagy ablakokon beáramló természetes fénynek, ami egyedivé teszi más szuteréningatlanokkal szemben. A 240 cm-es belmagasság tovább növeli a tér érzetét, és a komfortos környezetet biztosítja, így ideális lehet edzőterem, stúdió vagy egyéb szolgáltatás számára.
A teljes körű felújítás 2023-ban fejeződött be, így az ingatlan azonnal költözhető, további átalakítások nélkül. A kiváló elhelyezkedésnek köszönhetően a közlekedés könnyedén megoldható, az utcán pedig ingyenes parkolási lehetőség biztosított. A környék remek szolgáltatásokat nyújt, a közelben boltok, éttermek találhatók, mint például a népszerű Torockó étterem vagy a Zila Vendéglő, így az ügyfelek számára is vonzó környezetet kínál. Ez az ingatlan kitűnő lehetőség mindazok számára, akik modern, könnyen megközelíthető helyet keresnek vállalkozásuk számára vagy befektetési célból. 
Ne hagyja ki ezt az egyedülálló ajánlatot!

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-5203

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/240

Üzenet a értékesítőnek


Mi is ez a tároló?
Az ingatlan tároló egy ideiglenes hely, ahová összeválogathatja portálunkon az Önnek tetsző ingatlanokat, majd végül egy helyen, egyszerre tudja az elmentett ingatlanokat ismét megtekinteni, összehasonlítani és végül dönteni.


Tegye fel kérdését jogászunknak, ide kattintva.

Vagy nézze meg mások mit kérdeztek:
MEGNÉZEM

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



Ingatlan hírek és információk ELSŐ KÉZBŐL

Iratkozzon fel hírlevelünkre még ma, és mi havonta egyszer elküldjük Önnek a legfontosabb piaci változásokat, ingatlan trendeket és vásárlási tanácsokat, tippeket!

INGATLAN FIGYELŐ   INGATLAN JOGI SEGÍTSÉG