Menü

Eladó Raktár Budapest XI. kerület

Budapest XI. kerület, Kelenföld, Kanizsai utca

24.500.000 Ft

(62.107 €)

Eladó Raktár Budapest XI. kerület
 aaaaaaEladó Raktár Budapest XI. kerület aaaaaaEladó Raktár Budapest XI. kerület aaaaaaEladó Raktár Budapest XI. kerület

+7

 aaaaaaEladó Raktár Budapest XI. kerület aaaaaaEladó Raktár Budapest XI. kerület aaaaaaEladó Raktár Budapest XI. kerület aaaaaaEladó Raktár Budapest XI. kerület aaaaaaEladó Raktár Budapest XI. kerület aaaaaaEladó Raktár Budapest XI. kerület

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Raktár
  • Ár: 24.500.000 Ft
  • Alapterület: 58 m2
  • Emelet: Szuterén
  • Szobák: 3 szoba
  • Épület szintjei: 2 szintes
  • Kilátás: Udvari
  • Állapot: Felújítandó

Leírás

Azonosító: E-XI-29-125

Új Buda Központ szomszédságában eladó egy 58 nm-es pince részben felújítandó pincehelyiség, a Kanizsai utcában. 
Az ingatlan jelenleg 3 helyiségből áll, de az Ön elképzelése alapján bármire használható. Pár percre az Allee Bevásárló Központtól, jó állapotú, téglaépítésű társasházban. 
A hely adottságai miatt (jó közlekedés, központi elhelyezkedés, ugyanakkor hangulatos utca, csendes, zöld környezet) lakásnak, irodának, egyéb befektetésnek kiváló. Az Info Park és az egyetemek közelsége miatt albérletbe is könnyen kiadható. A helyiség télen-nyáron teljesen száraz. Víz, villany, csatorna a helyiségben Az ablakok a belső kert felé nyílnak, az udvar virágos, gondozott. Az ingatlan tehermentes, 1/1 magántulajdon. A Társasház alapító okiratában műteremként szerepel.

Azon kedves ügyfeleknek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon
Mobil: +36-20-852-5203

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu
 

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



További kérdése lenne ?

Segítünk megtalálni álmai ingatlanját.

INGATLAN FIGYELŐ