Menü

Eladó Garázs Budapest XI. kerület

Budapest XI. kerület, Sasad, Pálinkás Antal utca

10.900.000 Ft

(27.631 €)

Eladó Garázs Budapest XI. kerület
 aaaaaaEladó Garázs Budapest XI. kerület aaaaaaEladó Garázs Budapest XI. kerület aaaaaaEladó Garázs Budapest XI. kerület

+8

 aaaaaaEladó Garázs Budapest XI. kerület aaaaaaEladó Garázs Budapest XI. kerület aaaaaaEladó Garázs Budapest XI. kerület aaaaaaEladó Garázs Budapest XI. kerület aaaaaaEladó Garázs Budapest XI. kerület aaaaaaEladó Garázs Budapest XI. kerület aaaaaaEladó Garázs Budapest XI. kerület

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Garázs
  • Ár: 10.900.000 Ft
  • Alapterület: 12 m2
  • Emelet: Alagsor
  • Épület szintjei: 5 szintes

Leírás

Azonosító: E-XI-29-283

Képzelje csak el ezt a fantasztikus lehetőséget! 
Egy elektromos kapuval ellátott, -3. szinten található teremgarázs beállóhely várja új tulajdonosát Sasadi Lakóparkban, az Eleven Center szomszédságában. Ez a garázs igazi kincs a kényelmes és biztonságos parkolás szerelmeseinek! A garázs mérete kifejezetten ideális, 2,15 x 5 m-es területtel rendelkezik, és a 210 cm-es magasság lehetővé teszi szinte bármilyen jármű tárolását. Közös költség: 1.700Ft/Hó Ráadásul a távirányítóval működő elektromos kapu még könnyebbé teszi a be- és kihajtást. A sárga vonalak határolják a területet, így mindig könnyen megtalálhatja a saját parkolóhelyét. 
A legjobb pedig még csak most jön: ez a garázs jelenleg is bérbe van adva, és a bérlő szívesen maradna! Ez egy fantasztikus lehetőség a befektetésre is, hiszen azonnal bevételt hoz, és stabil jövedelmet biztosít a jövőben is. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget! Vásárolja meg most ezt a kiváló garázst, és élvezze a kényelmes és biztonságos parkolást Sasadi Lakóparkban! 
 

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-5203

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/240

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



További kérdése lenne ?

Segítünk megtalálni álmai ingatlanját.

INGATLAN FIGYELŐ