Menü

Eladó Családi ház Budapest XIV. kerület

Budapest XIV. kerület, Alsórákos, Csáktornya utca

230.000.000 Ft

(583.727 €)

Eladó Családi ház Budapest XIV. kerület
 aaaaaaEladó Családi ház Budapest XIV. kerület aaaaaaEladó Családi ház Budapest XIV. kerület aaaaaaEladó Családi ház Budapest XIV. kerület

+11

 aaaaaaEladó Családi ház Budapest XIV. kerület aaaaaaEladó Családi ház Budapest XIV. kerület aaaaaaEladó Családi ház Budapest XIV. kerület aaaaaaEladó Családi ház Budapest XIV. kerület aaaaaaEladó Családi ház Budapest XIV. kerület aaaaaaEladó Családi ház Budapest XIV. kerület aaaaaaEladó Családi ház Budapest XIV. kerület aaaaaaEladó Családi ház Budapest XIV. kerület aaaaaaEladó Családi ház Budapest XIV. kerület aaaaaaEladó Családi ház Budapest XIV. kerület

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Családi ház
  • Ár: 230.000.000 Ft
  • Alapterület: 170 m2
  • Telek mérete: 498 m2
  • Emelet: Földszint
  • Szobák: 7 szoba, 1 félszoba
  • Épület szintjei: 2 szintes
  • Kertkapcsolat: igen
  • Kilátás: Kertre néző
  • Állapot: Jó állapotú
  • Fűtés: Cirkó
  • Komfort: Luxus
  • Parkolás: Telken garázs

Leírás

Azonosító: E-XIV-7-696

Eladó egy varázslatos kétszintes családi ház Budapest XIV. kerületében, Zugló szélén, a Csáktornya utcában. A csendes, zöld környezetben megbúvó otthon tökéletes választás nagy családok számára, akik szívesen töltik szabadidejüket otthon. 
A ház egy 498m²-es, napos telken helyezkedik el, ahol a gyerekek biztonságban játszhatnak a szabad levegőn, és ahol a család együtt élvezheti a kültéri kikapcsolódás örömeit. A telek végében található kétszintes épület 170m²-es lakóterülettel rendelkezik, amely bőséges helyet biztosít minden családtagnak. Az otthon előterében egy garázs és egy vízforgatós medence kapott helyet, ahol a forró nyári napokon felfrissülhet az egész család. Az eredeti ház a 60-as években épült, de azóta folyamatosan kibővítették és felújították, így érte el jelenlegi, modern formáját. A földszinten egy hatalmas nappali fogadja a családot, ahol közös játékok és esti mesélések színtere lehet. Két tágas hálószoba, egy kényelmes, jól felszerelt konyha és két fürdőszoba is található ezen a szinten, amelyek mind a kényelem és a praktikusság jegyében lettek kialakítva. Az emeleten négy kisebb szoba várja a család tagjait, amelyeket könnyedén átalakíthatnak gyerekszobává, dolgozószobává vagy akár játszószobává is. Az emeleti nappali is ideális helyszín lehet a családi összejövetelekhez, a közös filmnézésekhez vagy akár a házi koncertekhez. Az emeleti fürdőszoba káddal felszerelt, ahol a gyerekek habfürdőt vehetnek, vagy ahol a szülők egy hosszú nap után ellazulhatnak. A ház fűtését egy kombi gáz cirkó rendszer biztosítja, míg a nyári hőségben az emeleti klíma gondoskodik a kellemes hőmérsékletről. A kert egész nap benapozott, így a medence vize hamar kellemes hőmérsékletűvé válik, biztosítva a család számára a tökéletes nyári élményeket. Az infrastruktúra kiváló, a közelben kisebb-nagyobb boltok, valamint villamos és troli megállók találhatóak, így könnyen elérhető minden szükséges szolgáltatás. Az M3-as autópálya kivezetője csupán két perc autóútra van, így az autóval közlekedők számára is ideális elhelyezkedést biztosít. 
Ez az otthon tökéletes választás lehet minden nagy család számára, akik szeretnék a nyugalmat, a kényelmet és a közös családi élményeket előtérbe helyezni.

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-511-8501

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/147

Alaprajz

Eladó Családi ház Budapest XIV. kerület ingatlan alaprajz

Üzenet a értékesítőnek


Mi is ez a tároló?
Az ingatlan tároló egy ideiglenes hely, ahová összeválogathatja portálunkon az Önnek tetsző ingatlanokat, majd végül egy helyen, egyszerre tudja az elmentett ingatlanokat ismét megtekinteni, összehasonlítani és végül dönteni.


Tegye fel kérdését jogászunknak, ide kattintva.

Vagy nézze meg mások mit kérdeztek:
MEGNÉZEM

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



Ingatlan hírek és információk ELSŐ KÉZBŐL

Iratkozzon fel hírlevelünkre még ma, és mi havonta egyszer elküldjük Önnek a legfontosabb piaci változásokat, ingatlan trendeket és vásárlási tanácsokat, tippeket!

INGATLAN FIGYELŐ   INGATLAN JOGI SEGÍTSÉG