Menü

Eladó Tégla lakás Budapest XIV. kerület

Budapest XIV. kerület, Istvánmező, Cserei utca

72.890.000 Ft

(184.775 €)

Eladó Tégla lakás Budapest XIV. kerület
 aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XIV. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XIV. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XIV. kerület

+7

 aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XIV. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XIV. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XIV. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XIV. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XIV. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XIV. kerület

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Tégla lakás
  • Ár: 72.890.000 Ft
  • Alapterület: 60 m2
  • Emelet: 4. emelet
  • Szobák: 2 szoba
  • Épület szintjei: 4 szintes
  • Erkély: van, 21 m2
  • Kilátás: Panoráma
  • Állapot: Újszerű
  • Fűtés: Cirkó
  • Komfort: Összkomfort
  • Parkolás: Utcán, közterületen

Leírás

Azonosító: E-XIV-15-189

Eladó Budapest XIV. kerületben, a Cserei utcában egy 2011-es épÍtésű, 2 szobás, 2 teraszos, varázslatos, új építésű, a társasház legfelső emeletén elhelyezkedő lakás, amely otthonos melegével és lenyűgöző panorámájával magával ragadja azokat, akik belépnek az ajtaján.
Ez az ingatlan nem csupán egy egyszerű ingatlan, hanem egy olyan életstílust rejt, amely minden pillanatot különlegessé varázsol. Az elmúlt években teljesen megújult, és most a modernség és a harmónia szellemében pompázik. Az új konyhabútor és a legfrissebb gépek mellett az ajtókat és a burkolatokat is gondosan felújították, hogy az otthon minden szeglete a legmagasabb komfortérzetet nyújtsa.
Minden szobából a teraszokra lépve a város szívébe és a természet lágy ölelésébe csöppenhetünk. A hátsó terasz bájos műfűvel borított intim zugot teremt, ahol a városliget panorámája lenyűgöző látványt kínál, miközben a belső udvar zöld ölelésében lehetünk. Az első terasz pedig az utcára nyújt kilátást, ahonnan a város szívének pulzálását figyelhetjük.
Az otthon teljes komfortjához tartozik egy zárt teremgarázs lehetősége, ahol autónkat biztonságban tudhatjuk, és ez a lehetőség csak hab a tortán a tökéletes élményhez. A gépkocsi beálló opcionálisan megvásárolható, ára 8 millió forint, hogy mindenki megtalálhassa az igényeinek megfelelő megoldást.  A környék minden szükségletünket pár percnyi sétával kielégíti, így minden a legkényelmesebben elérhető.  A lakás kiváló elhelyezkedésű, pár perces sétára található a Népstadion metró megálló, buszmegállók, óvodák, közért, és éttermek, illetve a Városliget is könnyen elérhető 10-15 perces sétával.
Ez az otthon nem csupán egy lakás, hanem egy álom, amelyben minden nap újabb kalandok várnak ránk. Ha úgy érzi, hogy ez a lakás az, amire mindig is vágyott, ne habozzon! Legyen részese ennek a mesés történetnek, és hívjon minket bizalommal!

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-262-6775

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/282

Alaprajz

Eladó Tégla lakás Budapest XIV. kerület ingatlan alaprajz

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



További kérdése lenne ?

Segítünk megtalálni álmai ingatlanját.

INGATLAN FIGYELŐ