Menü

Eladó Tégla lakás Budapest XIV. kerület

Budapest XIV. kerület, Alsórákos, Szihalom utca

124.900.000 Ft

(322.781 €)

Eladó Tégla lakás Budapest XIV. kerület
 aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XIV. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XIV. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XIV. kerület

+8

 aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XIV. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XIV. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XIV. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XIV. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XIV. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XIV. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XIV. kerület

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Tégla lakás
  • Ár: 124.900.000 Ft
  • Alapterület: 139 m2
  • Emelet: Földszint
  • Szobák: 4 szoba, 1 félszoba
  • Épület szintjei: 3 szintes
  • Erkély: van, 23 m2
  • Kilátás: Udvari
  • Állapot: Jó állapotú
  • Fűtés: Villany fűtés
  • Komfort: Dupla komfort
  • Parkolás: Lakáshoz van kültéri parkoló

Leírás

Azonosító: E-XIV-15-195

Budapest XIV. kerületének Szihalom utcájában eladó egy jó állapotú, 3 szintes, 139m2-es 4+1 szobás, dupla teraszos sorház jellegű téglalakás. Itt minden megtalálható, amire csak vágyhat: tágas terek, csodálatos kilátás a zöld kertre és két nagy terasz, ahol a reggeli kávézásoktól kezdve a csillagos éjszakákig élvezheti az élet minden pillanatát.
Ez a különleges otthon ideális választás az összeköltözőknek és nagy családoknak, akik együtt szeretnék élvezni az otthon melegségét és békéjét.
A lakás alsó szintje akadálymentes, és lehetőséget kínál arra, hogy egy kis külön lakrészt alakítson ki, így mindenki megtalálhatja a saját privát terét a sorház csendes és barátságos közösségének részeként itt valóban otthonra lelhet. Az 1986-ban épült sorházban számos felújítás történt utoljára 2018-ban, amelyek révén a lakások modern komfortot kaptak. Az ablakok hőszigetelt, redőnyös műanyagra lettek cserélve, a gépészeti és elektromos hálózat teljeskörűen felújításra került. A ház homlokzata és tetőszerkezete is új szigetelést kapott, emellett napelemrendszer is kiépítésre került, amely jelentősen csökkenti a villany és fűtésszámlát az ingatlan energetikai besorolása A++ lett a jelenleg havi áramfogyasztása mindössze 7889Ft-ba kerül.
A földszinten egy fedett előtér található, illetve egy 13,33-es szoba és egy 19,84 nm-es konyha melyhez tartozik egy kis kamra. Az első emeletre érve egy 40,6 nm-es nappali, fürdőszoba, külön illemhelyiség és 16 nm-es fedett terasz, 2.emeleten 12,3 nm-es szoba, 14,35 nm-es szoba, 8,64 nm-es szoba található, 7,56 nm-es erkély, fürdőszoba külön a mellékhelyiségtől, közlekedő.
A környék csendes és barátságos, a mindennapi életvitelhez szükséges szolgáltatások könnyen elérhetőek. Üzletek, parkok, játszóterek mind csupán pár perces sétára találhatóak. A tömegközlekedés kiváló, így könnyedén eljuthat bárhová a városban. A közelben villamos-, busz- és troli megállók is megtalálhatóak, valamint az M3 autópálya is könnyen megközelíthető. Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget hagyja, hogy ez az otthon elvarázsolja Önt, és kezdjen egy új életet ebben a varázslatos környezetben!

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-262-6775

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/282

Alaprajz

Eladó Tégla lakás Budapest XIV. kerület ingatlan alaprajz

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



További kérdése lenne ?

Segítünk megtalálni álmai ingatlanját.

INGATLAN FIGYELŐ