Menü

Értékesítőink

Tonka Tünde

Tonka Tünde +36-20-852-5207 starting10@startingiroda.hu

Bemutatkozás:
Kedves leendő ügyfelünk! Engedje meg, hogy bemutatkozzak, Tonka Tünde vagyok, a Starting Ingatlan Iroda partner értékesítője, és már 7 éve tevékenykedem az ingatlanok értékesítése terén a Délpesti régióban. Cégünk büszkén vállalja, hogy 15 éve sikeresen működik önálló vállalkozásként Budapesten, és minden kerületben jelen van.
Az iroda mottója számunkra a terület orientáltság, ami azt jelenti, hogy figyelmemet a Délpest és környékbeli területek irányába fordítom. Ez régióban kiemelkedő tapasztalatot és szakértelmet jelent az ingatlanpiac terén. Csapatunk minden tagja elkötelezett ügyfeleink magasan színvonalas kiszolgálása mellett.
Munkám során fontosnak tartom az ügyfelek igényeinek feltérképezését és valós, naprakész információkkal segítem őket a döntés meghozatalában. Végig kísérem és segítem az ingatlannal kapcsolatos teljes folyamatot, legyen szó vásárlásról vagy eladásról – a hirdetéstől kezdve egészen a adásvételi szerződéskötésig.
Szolgáltatásaink között megtalálható az energetikai tanúsítvány elkészítése, hitel ügyintézése és ügyvédi szolgáltatások igénybevétele is. Mindenben segítséget nyújtunk ügyfeleink részére, hogy a folyamat gördülékeny és problémamentes legyen.
Sikeres együttműködésünk érdekében folyamatos kapcsolattartást tartok elengedhetetlennek. Célunk az, hogy mind az eladó, mind a vevő elégedett legyen az ügylet végeztével.
Ha ingatlant szeretne eladni, vagy éppen vásárolni, remélem, hogy bennem megtalálja azt a megbízható és felkészült partnert, aki segíteni fog az adásvételi folyamat teljesítésében. Kérjük, ne habozzon felvenni a kapcsolatot velem a +36-20-852-5207-es telefonszámon, vagy látogasson el személyesen irodánkba a 18. kerületi Balassa Bálint utca 2-10 szám alatt, a Lőrinczi piacnál. Várjuk megtisztelő hívását, és reméljük, hogy hamarosan együttműködhetünk Önnel!

TOVÁBB

Ingatlan kínálatom

Vecsés

  • Családi ház
  • 170 m2
  • 2+5

Üllő

  • Családi ház
  • 280 m2
  • 6

Ingatlan hírek és információk ELSŐ KÉZBŐL

Iratkozzon fel hírlevelünkre még ma, és mi havonta egyszer elküldjük Önnek a legfontosabb piaci változásokat, ingatlan trendeket és vásárlási tanácsokat, tippeket!

INGATLAN FIGYELŐ   INGATLAN JOGI SEGÍTSÉG