Menü

Eladó Telek Pécel

Pécel, , Páskomliget

37.900.000 Ft

(96.408 €)

Eladó Telek Pécel
 aaaaaaEladó Telek Pécel aaaaaaEladó Telek Pécel aaaaaaEladó Telek Pécel

+2

 aaaaaaEladó Telek Pécel

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Telek
  • Ár: 37.900.000 Ft
  • Telek mérete: 1033 m2
  • Villany: utcában
  • Víz: utcában
  • Gáz: utcában
  • Csatorna: utcában

Leírás

Azonosító: E-Pécel-10-416

Eladó Pécelen, a Páskomliget Lakóparkban egy 1033 m²-es, összközműves építési telek, amely kiváló lehetőséget nyújt azok számára, akik csendes, természetközeli környezetben képzelik el otthonukat, mégis szeretnének közel maradni Budapesthez. A telek egyik különleges előnye, hogy panorámás kilátást biztosít a környező tájra, így a természet közelsége minden nap megélhető.
Az övezeti besorolás szerint Lke-SZ/3, az ingatlan szabadon álló beépítési móddal rendelkezik, ahol a maximális beépíthetőség 30%, a legnagyobb építmény magasság 6 méter, míg a legkisebb 3 méter. Az 50%-os zöldterületi arány biztosítja, hogy a telek jelentős részét zöldterület boríthatja, így a természetesség megőrizhető. Lke-SZ/3, építési övezet területén telkenként egy fő rendeltetésű épület és legfeljebb két lakás létesíthető.
A lakópark könnyen megközelíthető az M0-s autópálya Maglód kijáratánál, illetve a 31-es főútról. A tömegközlekedést választók számára pedig a 169-es BKV busz biztosít közvetlen összeköttetést Budapesttel, az Örs vezér térről indulva.

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-5207

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/206

Üzenet a értékesítőnek


Mi is ez a tároló?
Az ingatlan tároló egy ideiglenes hely, ahová összeválogathatja portálunkon az Önnek tetsző ingatlanokat, majd végül egy helyen, egyszerre tudja az elmentett ingatlanokat ismét megtekinteni, összehasonlítani és végül dönteni.


Tegye fel kérdését jogászunknak, ide kattintva.

Vagy nézze meg mások mit kérdeztek:
MEGNÉZEM

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



Ingatlan hírek és információk ELSŐ KÉZBŐL

Iratkozzon fel hírlevelünkre még ma, és mi havonta egyszer elküldjük Önnek a legfontosabb piaci változásokat, ingatlan trendeket és vásárlási tanácsokat, tippeket!

INGATLAN FIGYELŐ   INGATLAN JOGI SEGÍTSÉG