Menü

Eladó Telek Üllő

Üllő, , Erdősor utca

35.500.000 Ft

(89.992 €)

Eladó Telek Üllő
 aaaaaaEladó Telek Üllő aaaaaaEladó Telek Üllő aaaaaaEladó Telek Üllő

+1


Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Telek
  • Ár: 35.500.000 Ft
  • Telek mérete: 1563 m2
  • Villany: van
  • Víz: utcában
  • Gáz: utcában
  • Csatorna: utcában

Leírás

Azonosító: E-ÜLLŐ-39-038

Eladóvá vált Üllőn, az Erdei Szabadidőparkhoz közel, az Erdősor utcában egy 1563 négyzetméteres építési telek, mely kiváló lehetőséget kínál az új otthona megteremtésére vagy egy befektetési projekt megvalósítására. A telek besorolása Lke-0/5, ami széles lehetőségeket rejt magában.
Az oldalhatáros beépítési mód és a terepszint alatti és feletti 30%-os beépíthetőség biztosítja, hogy az új épülettel maximalizálni tudja az ingatlan potenciálját. A legnagyobb épületmagasság 5m, és a legkisebb zöldfelület 50%, ami kellemes környezetet biztosít.
A teleken már található egy 30-35 négyzetméteres félkész téglaépület, melynek befejezésével egy kellemes otthont, vagy hétvégi házat alakíthat ki. A szobában és a fürdőszobában már beépítésre kerültek az új ablakok, és a fennmaradási engedély folyamatban van, így az építkezés folytatható.
A közművek tekintetében a villany már elérhető a házban, a víz folyamatban van, míg a gáz és a csatorna az utcában található. A telek ideális elhelyezkedése és a környék nyugodt légköre további előnyöket kínál az új tulajdonos számára.
Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget az építési telek megvásárlására Üllőn! Ha szeretné kihasználni az ingatlan potenciálját, vagy további információra van szüksége, kérem, lépjen kapcsolatba velünk még ma!

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-5200

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/293

Alaprajz

Eladó Telek Üllő ingatlan alaprajz

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



További kérdése lenne ?

Segítünk megtalálni álmai ingatlanját.

INGATLAN FIGYELŐ