Menü

Eladó Családi ház Vecsés

Vecsés, , Budai Nagy Antal

149.900.000 Ft

(385.684 €)

Eladó Családi ház Vecsés
 aaaaaaEladó Családi ház Vecsés aaaaaaEladó Családi ház Vecsés aaaaaaEladó Családi ház Vecsés

+13

 aaaaaaEladó Családi ház Vecsés aaaaaaEladó Családi ház Vecsés aaaaaaEladó Családi ház Vecsés aaaaaaEladó Családi ház Vecsés aaaaaaEladó Családi ház Vecsés aaaaaaEladó Családi ház Vecsés aaaaaaEladó Családi ház Vecsés aaaaaaEladó Családi ház Vecsés aaaaaaEladó Családi ház Vecsés aaaaaaEladó Családi ház Vecsés aaaaaaEladó Családi ház Vecsés aaaaaaEladó Családi ház Vecsés

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Családi ház
  • Ár: 149.900.000 Ft
  • Alapterület: 220 m2
  • Telek mérete: 800 m2
  • Szobák: 6 szoba, 1 félszoba
  • Épület szintjei: 2 szintes
  • Erkély: van, 8 m2
  • Kilátás: Kertre néző
  • Állapot: Felújított
  • Fűtés: Cirkó
  • Komfort: Dupla komfort
  • Parkolás: Benne van az árban

Leírás

Azonosító: E-VECSÉS-39-022

Eladóvá vált Vecsésen, a Budai Nagy Antal utcában egy két szintes, két generációs családi ház.
A ház összes lakóterülete 220 m2, mögötte 60 m2, 5 db gépjármű tárolására alkalmas garázzsal, mely 2 helyiségből áll és külön elektromos kapuval került kialakításra.
A két lakrész külön bejárattal rendelkezik, az alsó szint egy terasz felől, a felső pedig egy lépcsőházon át közelíthető meg, így biztosítva a privát szférát.
A felső lakásba lépve egy tágas amerikai konyhás, étkezős, nappali fogad, mely azonnal rabul ejti az embert. Ezen a szinten van még egy apró dolgozószoba, 2 szoba, valamint egy káddal és zuhanyzóval egyaránt felszerelt fürdőszoba, külön pedig az illemhely. A konyhából nyílik még egy mosókonyha és egy kamra. A szobák előtt az utcafront felé erkély van, a nappali előtt az udvar felé pedig egy
16 m2-es terasz található. (a teraszkorlát cseréje folyamatban van).
Az alsó lakás szintén két szobával, egy tágas étkezővel, konyhával, kamrával, valamint egy zuhanyzós fürdőszobával büszkélkedik. Az illemhely itt is külön került kialakításra. A teraszok egymás alatt helyezkednek el.
A hőmérsékletről cirkó (padló +radiátor), illetve hűtő-fűtő klíma gondoskodik.
Az ablakokon hőszigetelt alumínium redőnyök vannak, melyek nagyban hozzájárulnak a költséghatékony fűtéshez, hűtéshez. A lakások külön mérőórákkal rendelkeznek.
A garázsba be van vezetve a hideg- és melegvíz, valamint kialakításra került még egy illemhely.
A garázs mögött található még egy zárt műhely, egy 30 m2-es fedett résszel.
Az ingatlan gondosan válogatott minőségi alapanyagok használatával épült, folyamatosan karbantartott, ezért költözés előtt jelentős felújítást nem igényel.
A kert és udvar gondozott, parkosított, fúrt kúttal. A ház körbejárható. Az ingatlan előtt az utcán, további 3 gépkocsi kényelmes parkolására van lehetőség.
A ház elhelyezkedését tekintve kiváló! Élelmiszer üzlet, gyógyszertár, iskola, óvoda 5-10 percen belül, a főbb csomópontok 30 percen belül megközelíthetők.

Azon kedves ügyfeleknek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-5200

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/293

Alaprajz

Eladó Családi ház Vecsés ingatlan alaprajz

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



További kérdése lenne ?

Segítünk megtalálni álmai ingatlanját.

INGATLAN FIGYELŐ